Biele varené víno

.....................................................................................................................................................

 

    

     Obtiažnosť                    
     .....................................................
     Hlavná ingrediencia       Ovocie
     .....................................................
     Spôsob úpravy               Varenie
     .....................................................
     Počet porcií                    3
     .....................................................
     Doba prípravy                15 minút
     ....................................................
     Doba varenia                 1 minúta 
     ......................................................
Ingrediencie
Plnka
  • 1 citrón
  • 2 badiány
  • 1/2 l bieleho vína (suché)
  • 200 ml jablkovej šťavy
  • 75 g biely cukor
  • 50 ml pomarančového likéru
 
Hlavná ingrediencia
  • biele víno
.....................................................................................................................................................

Príprava
Všetky ingrediencie pridáme do Dutch oven- liatinového kotlíka.

EGG príslušenstvo
Liatinový kotlík Dutch Oven

 

EGG nastavenie
Pripravte svoj EGG na varenie s použitím nerezového roštu.

Postup
1. Pripravte svoj EGG na varenie (150C).
2. Priveďte do varu a varte približne 1 minútu.
3. Podávajte horúce.
.............................................................
Tipy a techniky
 Vyskúšajte aj so zázvorom.
   


Najpredávanejšie

Informácie

Výrobcovia / značky

Zľavnený tovar

Dodávatelia

Žiadny dodávateľ

Štítky