Divina na zelenine

............................................................................................................................................................................................

 Obtiažnosť                    
  ......................................................
  Hlavná ingrediencia     Divina
  ...................................................... 
  Spôsob úpravy    Pomalé varenie
  ......................................................
  Počet porcií                  8
  ......................................................
  Doba prípravy              25 minút
  ......................................................
  Doba pečenia                120 minút 
  ......................................................
Ingrediencie
  • Petržlen, mrkva, cibuľa
  • Slanina
  • Bobkový list, tymian, celé nové korenie, borievka 
  • Soľ a čierne korenie (čerstvo namleté)
  • Masť
 
Hlavná ingrediencia
  • srnčí chrbát (alebo iná divina)
................................................................................................................................................
EGG nastavenie
Pripravte svoj EGG na varenie s použitím nerezového roštu a liatinového kotlíka Dutch Oven. 
Na prudké pečenie mäsa použijem liatinový rošt aby sa mäso stiahlo na povrchu a vo vnútri 
ostalo šťavnaté. 
 
EGG príslušenstvo
 Liatinový kotlík Dutch Oven
 
Postup
1. Pripravte svoj EGG na prudké grilovanie (280C).
2. Opečte mäso z každej strany, potom dajte stranou a ochuťte soľou a korením
3. Do EGGu vložíme liatinový kotlík a pripravíme si základ. Pridáme masť, v ktorej opražíme 
slaninu a cibuľu. Keď je cibuľa opražená do hneda, pridáme zeleninu a ešte krátko restujeme.
4. Základ zalejeme vývarom a vložime dnu bobkový list, tymian, celé nové korenie a borievku.
Vložíme do základu mäso a kotlík prikryjeme pokrievkou.
5. Dusíme pri teplote 180C so zatvoreným EGGom a priebežne premiešame. Počas dusenia 
sledujeme teplotu a v prípade potreby regulujeme spodnými dvierkami alebo kovový vrchnákom.
6. Po 2 hodinách mäso skúsime či je mäkké a vyberieme na stranu. Omáčku môžeme rozmi-
xovať a prepasírovať (rozvarenú zeleninu pretlačíme cez sito). 
7. Omáčku ochutíme soľou a korením, poprípade zjemníme maslom alebo smotanou.
8. Dobrú chuť :)

Liatinový rošt (pre všetky EGG veľkosti)
 
100% prírodné prémiové uhlie
 
 
 
................................................................
Tipy a techniky 
Použitím liatinového kotlíka Dutch Oven 
Vám už nič neprihorí. Môžete ho vložiť aj
do žeravej pahreby a položiť uhlíky aj na 
pokrievku. Čítať viac >>>
 
 

Najpredávanejšie

Informácie

Výrobcovia / značky

Zľavnený tovar

Dodávatelia

Žiadny dodávateľ

Štítky