Pripravíme si EGG na pečenie pri 230 stupňoch. Je dôležíté, aby bol EGG dobre nahriaty, predtým ako budete dnu vkladať chlebík, preto ho 
predhrejte aspoň na 10 minút. Do EGGu vložíme vložku na nepriame pečenie a nádobu s vodou (2-3dl), to preto aby bolo počas pečenia
v EGGu dostatočne vlhko.

1. Pripravíme si cesto z pšenično-ražnej múky, kvásku z droždia, vlažnej vody, olivového oleja, soľ a slnečnicové, ľanové a sezamové se-
mienka. Cesto necháme vykysnúť asi na 45 minút.

2. Cesto položíme na papier na pečenie a vložíme do rozohriateho EGGu. Na začiatku cesto zakryjeme s táckou z alobalu, aby nám chlebík
hneď zo začiatku nečernal. Takto ho pečieme asi 30 minút a potom tácku dáme preč a ďalej pečieme asi 15 minút do chrumkava...

Dobrú chuť


Potrebné príslušenstvo:

Vložka na nepriame varenie

 
< 
 

 

Chcete dostávať "Menu mesiaca" automaticky emailom? Prihláste s odberuKLIKNI TU>>>


Najpredávanejšie

Informácie

Výrobcovia / značky

Nové produkty

Zľavnený tovar

Dodávatelia

Žiadny dodávateľ

Štítky