Grilovaný hovädzí steak

.........................................................................................................................................................................................................

   

    

     Obtiažnosť                    

     ......................................................

     Hlavná ingrediencia     Hovädzina

     ...................................................... 

     Spôsob úpravy    Prudké grilovanie

     ......................................................

     Počet porcií                  6

     ......................................................

     Doba prípravy              5 minút

     ......................................................

     Doba pečenia               3-5 minút 

     ......................................................

Ingrediencie

  • Morská hrubozrnná soľ a čierne korenie (čerstvo namleté)

  • Maslo

 

Hlavná ingrediencia

  • hovädzia sviečková (200g/ks)

.....................................................................................................................................................

EGG nastavenie

Pripravte svoj EGG na prudké pečenie s použitím liatinového roštu.

 

EGG príslušenstvo

 Steakový teplomer

Postup

1. Pripravte svoj EGG na prudké grilovanie (280C).

2. Pridajte do rozpálenej pahreby za hrsť štiepky na údenie Hickory, pre dosiahnutie 

jedinečnej chuti.

3. Položte na rozpálený rošt steaky a nechajte prikryté piecť po dobu 50-60 sekúnd.

4. Steaky otočíme a znova pečieme 50-60 sekúnd.

5. Ďalej pečiem, tak aby bol steak pripravený akurát podľa chuti.

6. Stupeň prepečenia kontrolujeme podľa vpichového teplomera na steaky.

6. Steaky dáme na bok, ochutíme soľou a čerstvo namletým korením.

7. Na horúce steaky položíme plátky masla a necháme 2-3 minúty ešte odpočinúť.

8. Dobrú chuť :)

Hicory drevná štiepka na údenie

 

 

Liatinový rošt (pre všetky EGG veľkosti)

 

 

  100% prírodné prémiové uhlie

.....................................................................................

Tipy a techniky Ak chcete dosiahnuť, aby lepšie prešli  chute v grilovanom steaku, po vybraní  z grilu ho vložte do alobalu a pri-kryte.  Chute sa tak vstrebajú a steak je je-mný a šťavnatý.

 


Najpredávanejšie

Informácie

Výrobcovia / značky

Nové produkty

Zľavnený tovar

Dodávatelia

Žiadny dodávateľ

Štítky