Grilovaný tuniak s "cencúľami"

Ingrediencie:

Pre 4 osoby

·         4/100g/ biele filety z tuniaka /Albacore/

·         8 dlhých reďkoviek

·         2 vetvičky koriandru

·         4lyžice olivového oleja

·         soľ a čierne korenie


Potrebné príslušenstvo

·         liatinový rošt Cast Iron Grid

EGG nastavenie

Pripravte svoj EGG na priame grilovanie s použitím liatinového roštu.

Postup

1. Zohrejte EGG a liatinový rošt Cast Iron Grid na teplotu 250°C. Potrite filety tuniaka olivovým olejom a grilujete z oboch strán presne 30 sekúnd.

2. Vytiahnite filety tuniaka z roštu a nechajte ich na chvíľku odstáť. Medzitým ošúpte redkvičku /cencúle/ a prekrojte na polovicu, nakrájajte koriander na užšie prúžky a pripravte spolu s olivovým olejom , soľou a čiernym korením.

3. Narežte tuniaka na pekné plátky, dochuťte soľou a korením a servírujte na taniere. Ozdobte “cencúľami“ a koriandrom, pokvapkajte ešte olivovým olejom po tanieri.

Nastavenie Big Green Egg formy vareniaNastavenie Big Green Egg formy varenia

Teploty a časy varenia v Big Green Egg


Najpredávanejšie

Informácie

Výrobcovia / značky

Nové produkty

Zľavnený tovar

Dodávatelia

Žiadny dodávateľ

Štítky