Ingrediencie

Marináda

Olivový olej

Bylinky (rozmarín, tymian, petržlenová vňať)

Soľ a korenie

Cesnak

Kôra z pomaranča

Hlavná ingrediencia

1 morka (4-6 kg)

 

.....................................................................................................................................................

Príprava

Z oleja, na drobno nasekaných byliniek, roztlačeného cesnaku a pomarančovej kôry si pripra- víme marinádu a nanesieme ju na umytú a očistenú morku. Prikryjeme fóliu a necháme chute prejsť do mäsa po dobu 3-4 hodín.

 

EGG nastavenie

Pripravte svoj EGG na pečenie s použitím keramickej vložky na nepriame pečenie, nerezového roštu, pekáč na pečenie a V-rack pre morku.

Postup

1. Morku usušte od marinády a položte na V-rack.

 

2. Pripravte svoj EGG na pečenie (180C).

 

3. Vložte do EGGu pekáč s morkou.

 

4. Pečte 60 minút a potom potrite znova marinádou.

 

5. Nechajte zapiecť kožu do chrumkavá ďalších 30 minút.

 

6. Vyberte morku z EGGu a môžete servírovať.


Najpredávanejšie

Informácie

Výrobcovia / značky

Zľavnený tovar

Dodávatelia

Žiadny dodávateľ

Štítky