Périgourdine Hamburger

Ingrediencie:


Na 1 žemľu
  • 150g hovädzí filet
  •  rastlinný olej
  •  žemľa na hamburger
  • 1 lyžica majonézy /najlepšie domácej /
  • 1 list zo šalátu / vlastný výber /
  • 10g hľuzovky / truffle/



 

 Potrebné príslušenstvo

·         liatinový rošt Cast Iron Grid

EGG nastavenie

Pripravte svoj EGG na priame grilovanie s použitím liatinového roštu.

Postup

1. Zohrejte EGG aj spolu s liatinovým roštom Cast Iron Grid na teplotu 200°C. Medzitým si nakrájajte hovädzie na kocky. Pomeľte alebo nadrobno nakrájate 50g kociek mäsa a zmiešajte dokopy. Osoľte a okoreňte čiernym korením a vyformujte si pevný burger.

2. Podlejte burger trochou oleja a ugrilujte rovnako z oboch strán na rošte pekne do hneda až pokiaľ nie je hotový. Prekrojte žemľu na polovicu a prekrojenou stranou jemne opečte na rošte.

3. Spodnú časť žemle natrite majonézou, položte šalátový list, hamburger  a na vrch postrúhajte hľuzovku. Nakoniec položte vrchnú časť žemle.

Dobrú chuť!

 

Nastavenie Big Green Egg formy vareniaNastavenie Big Green Egg formy varenia

Teploty a časy varenia v Big Green Egg

 

 

 

 

 


Najpredávanejšie

Informácie

Výrobcovia / značky

Zľavnený tovar

Dodávatelia

Žiadny dodávateľ

Štítky