Pizza PESCATORE

Ingrediencie:

Na 1 pizzu

  • cesto na 1 pizzový základ(pozri recept na základ pizze
  • 125 g slávok jedlých a/alebo srdcoviek jedlých
  • 1 strúčik cesnaku
  • 80 g lúpaných, popučených paradajok
  • 20 g kalamárových krúžkov
  • 20 g lúpaných kreviet
  • 1čl oregana
  • 2PL olivového oleja
  • 2 lístky bazalky
  • múka na posypanie

Potrebné príslušenstvo

  • kameň na pečenie Flat Baking Stone
  • hliníková alebo drevená lopata Alumínium or Wooden Pizza Peel
  • krájač na pizzu Rolling Pizza Cutter

EGG nastavenie

Pripravte svoj EGG na nepriame pečenie s použitím antikorového roštu, ConvEGGtora a kameňa na pečenie.

Postup

1. Zohrejte EGG približne na teplotu 320°C, ako je uvedené v postupe "Zapálenie Big Green Egg". Pracovnú dosku poprášte múkou a cesto v tvare gule na nej zľahka vymieste rukami do hladkého kruhu s priemerom 35 cm.

2. Slávky a /alebo srdcovky umyte, cesnak ošúpte a nakrájajte nadrobno. Na základ pizze dajte popučené paradajky a rozotrite ich do kruhu opačnou stranou lyžice. Morské plody rozložte na pizzu , posypte oreganom a cesnakom a pofŕkajte olivovým olejom. Do stredu pizze položte bazalku.

3. Lopatu na pečenie posypte malým množstvom múky. Lopatu zasuňte pod pizzu a premiestnite na kameň na pečenie. Zatvorte kopulu EGGu a pečte približne 3 minúty do zlatista.

4. Použitím lopaty na pečenie pizzu vyberiete z kameňa na pečenie na dosku na krájanie. Pizzu nakrájajte na trojuholníky pomocou krájača na pizzu.

 

Nastavenie Big Green Egg formy vareniaNastavenie Big Green Egg formy varenia

Teploty a časy varenia v Big Green Egg

%MCEPASTEBIN%%MCEPASTEBIN%


Najpredávanejšie

Informácie

Výrobcovia / značky

Zľavnený tovar

Dodávatelia

Žiadny dodávateľ

Štítky