1. Pripravte panvicu s osolenou vodou a priveďte ju do varu. Asi na 2 minúty uvaríme fazuľky a potom schladíme v studenej vode s ľadom, aby si
udržala zelenú farbu. Fazuľky vyberte z vody a nechajte odkvapkať. Pokrájajte ich pozdĺžne a uložte v chladničke.

2. V druhej panvici si nechajte zovrieť vodu a varte 7 minút vajcia, potom ich vyberte a zchladťe v studenej vode, olúpte a uložte v chladničke.

3. Pripravte svoj EGG na nepriame pečenie s použitím keramickej vložky na nepriame pečenie a pripravíme si chrumkavé krutóny. Z chleba odkrojíme
kôrku a striedku nakrájame malé kocky. Z olivového oleja, cesnaku, soli a korenia pripravíme zmes a premiešame s nakrájaným chlebom. Pečieme
do chrumkava asi 5-6 minút.

4. Zoberte a umyte šalát, potom nechajte odkvapkať dosucha. Nakrájajte na hrubé kúsky a dajte do misy. V ďalšej miske rozmixujeme ančovičky,
kapary, uhorky a majonézu. Nahrubo nakrájajte Iberica šunku a odložte do chladničky.

5. Pripravte svoj EGG na priame pečenie s použitím liatinové roštu na teplotu 170°C. Zoberieme si Iberico Secreto a ochutíme červenou paprikou,
soľou a korením. Ugrilujte z každej strany po 2 minúty a nakrájate na pekné plátky.

6. Pripravíme si šalát s dresingom, na vrch dáme uvarené vajcia, nakrájanú šunku a ugrilovaný Iberico Secreto. Nakoniec dáme navrch hoblinky
parmezánu.

Dobrú chuť =)

 
Potrebné príslušenstvo:
Liatinový rošt
Vložka pre nepriame pečenie

 

<< 
 

Chcete dostávať "Menu mesiaca" automaticky emailom? Prihláste s odberuKLIKNI TU>>>


Najpredávanejšie

Informácie

Výrobcovia / značky

Nové produkty

Zľavnený tovar

Dodávatelia

Žiadny dodávateľ

Štítky