Škoricovo kakaové osie hniezda

.........................................................................................................................................................................................................

  
     Obtiažnosť                    
     ..........................................................
     Hlavná ingrediencia       Múčne
     .......................................................... 
     Spôsob úpravy               Pečenie
     ..........................................................
     Počet porcií                    8
     ..........................................................
     Doba prípravy                30 minút
     ..........................................................
     Doba pečenia                 30 minút 
     ..........................................................
Ingrediencie
Cesto
  • 1/2 kg pšenično-ražnej múky
  • žĺtka
  • droždie
  • mlieko
  • maslo (nie palmarín, riadne "TATRANSKE")
  • kakao, cukor, maslo a vlasšké orechy

Plnka
  • kakao
  • cukor
  • maslo
  • vlašské orechy
..................................................................................................................................................... 
Príprava
Pripravíme si cesto z 1/2 kg pšenično-ražnej múky, žĺtka, droždia, mlieka a masla a necháme
vykysnúť, po vykusnutí cesto rozdelíme na dva rovnaké diely, vyvaľkáme a na cesto natrieme
plnku. Po natretí plnky cesto ztočíme a nakrájame na na cca 1,5 cm rovnaké diely.
EGG príslušenstvo
Keramická vložka pre nepriame varenie

Pizza kameň na pečenie

EGG nastavenie
Pripravte svoj EGG na pečenie s použitím keramickej vložky na nepriame pečenie, nerezového 
roštu a pizza kameňa.

Postup
1. Pripravte svoj EGG na pečenie (180C).
2. Vložte do EGGu osnie hniezda.
3. Pečte 30 minút.
4. Vyberte na stranu a posypte práškovým cukrom.
...............................................................
Tipy a techniky
 Pri pečení múčnych jedál je dobré použiť 
aj
papier na pečenie.
 
Ďalšie fotky nájdete na Facebooku. Čítať viac>>>
 

Najpredávanejšie

Informácie

Výrobcovia / značky

Nové produkty

Zľavnený tovar

Dodávatelia

Žiadny dodávateľ

Štítky