Tarte flambé Périgourdine

Suroviny na varenie:
Pre 4 osoby

  • 1 pór
  • 1 cibuľa
  • ½ kačacie prsia
  • 2dl volvette smotanový syr
  • 1 vajce
  • 4 lyžice múky


Na cesto:

  • 250g múky
  • 10g cukru
  • 135ml mlieka /izbovej teploty/
  • 12,5g kvasnice
  •  25g masla na kocky
  •  5g soli

Potrebné príslušenstvo:

  • konvEEGtor na nepriame pečenie
  • antikorový rošt Stainless Steel Grid
  • kameň na pečenie Flat Baking Stone

EGG nastavenie:

Pripravte svoj EGG na nepriame pečenie s použitím konvEEGtora, antikorového roštu Stainless Steel Grid a kameňa na pečenie Flat Baking Stone.

Postup:

1.      Zmiešajte múku spolu s cukrom v miske. V mlieku si rozmiešajte kvasnice a pridajte do zmesi múky a cukru. Pridajte maslo, soľ a vymieste 15 minút. Prikryte misku čistou utierkou a nechajte cesto pekne vykysnúť približne na hodinu.
2. Medzitým zohrejte EGG na teplotu 250°C a upečte pór na tlejúcich uhlíkoch, až kým nie je pripálený do čierna. Vyberte z  EGG a nechajte vychládnuť. Potom odstráňte vrchné listy.  Do EGG vložte konveEEGtor nohami nahor, antikorový rošt Stainless Steel Grid  a kameň na pečenie Flat Baking Stone.
3.      Nakrájajte pór na kolieska, očistite cibuľu a nakrájajte ju na polovičné kolieska.
Narežte kačacie prsia na úzke prúžky. Zmiešajte smotanový syr s vajíčkom a múkou a pridajte soľ a korenie.
4.      Vytlačte vzduch z cesta a rozdeľte na rovnako veľké guľky. Posypte pracovnú plochu múkou a vyvaľkajte guľky na veľmi tenké cesto. Potrite vrstvou zmesi, ktorú ste si urobili zo smotanového syru, vajíčka a múky. A narovnako rozdeľte pór, cibuľu a kačacie prsia po celom ceste. . Každý tarte flambée pečte pri teplote 250°C približne 7 minút.


Najpredávanejšie

Informácie

Výrobcovia / značky

Nové produkty

Zľavnený tovar

Dodávatelia

Žiadny dodávateľ

Štítky