EGG PRÍSLUŠENSTVO

 

Údený losos na drevenej doštičke z Jelši


Príprava

Pred údením bude potrebovať drevená doštička nasať vodu, preto ju necháme na 15 minút 

ponorenú v studenej vode.

 

Keramická vložka pre nepriame varenie

............................

EGG nastavenie

Pripravte svoj EGG na údenie s použitím keramickej vložky na nepriame pečenie a nerezo-

vého roštu.

Postup

1. Filet z lososa položíme na drevenú doštičku kožou dole.

2. Pripravte svoj EGG na horúce údenie (100C).

3. Vložte do EGGu doštičku s rybou.

4. Údime po dobu 45 minút.

5. Pokiaľ sme s výsledkom spokojný, vyberieme doštičku a rybu ochutíme soľou, korením 

a citrónom.

6. Ryba sa môže servírovať.

ČEREŠŇOVÁ drevná údiaca štiepka

113979 - CHERRY - Wood Chips Cherry.png............................

Prémiová grilovacia doštička JELŠA


 

TIPY A TECHNIKY

 

 Údiť rybu či mäso je možné troma spôsobmi

  • studeným dymom do teploty20°C
  • teplým dymom do 60°C 
  • horúcim dymon do 100°C.
Vždy sa líši čas úpravy... čítať viac >>>

<<

 


Najpredávanejšie

Informácie

Výrobcovia / značky

Nové produkty

Zľavnený tovar

Dodávatelia

Žiadny dodávateľ

Štítky