Pripravíme si EGG na pečenie pri 230 stupňoch. Vložíme do EGGu liatinový kotlík a dobre ho predhrejeme. 

1. Dáme do EGGu bravčovú masť a nasekanú cibuľu. Dobre ju orestujeme do hneda. Nakrájame na kocky paradajky a dáme ich do základu.
Zakryjeme kotlík pokrievkou a necháme dusiť asi 5 minút.

2. Pridáme nasekanú bazalku a vložíme do kotlíka pripravený špíz z cibule, slaniny, bravčovej panenky a papriky. Zalejeme základ jedným
tmavým pivom a prikryjeme pokrievkou. Dusíme asi 15 minút.

3. Vyberieme špíz a ochutíme omáčku soľou a korením.

4. EGG si nastavíme na nepriame pečenie pri teplote 230 stupňov a vložíme na mriežku špíz. Pečieme do zlata asi 15 až 20 minút.

Dobrú chuť


Potrebné príslušenstvo:

Vložka na nepriame varenie

Liatinový kotlík

Flexibilný špíz

 
< 
 

 

Chcete dostávať "Menu mesiaca" automaticky emailom? Prihláste s odberuKLIKNI TU>>>


Najpredávanejšie

Informácie

Výrobcovia / značky

Zľavnený tovar

Dodávatelia

Žiadny dodávateľ

Štítky