Priatelia prídte s nami osláviť chuť života na 4. ročník Big Green Egg's Flavour Fair 2018, ktorý sa bude konať dňa 2.6.2018 v Považskej Bystrici. Už sme začali s prípravou. Vstupenky pre tento ročník sú už v on-line predaji, s tým že môžete využiť aj zľavnený predpredaj. POZOR ZMENA, vstupenky sa budú predávať len on-line formou, s tým že predaj končí 31.5.2018 a to z dôvodu, aby sme sa vedeli presné počty účastníkov a teda, aby sme sa ešte dôkladnejšie pripravili a hlavne nachystali dostatok koštoviek.

Big Green Egg’s Flavour Fair alebo chuťový festival Big Green Egg Slovensko 2018 je miesto a festival pre milovníkov skvelého jedla a gurmánov, ktorí spoločne oslávia výnimočnosť pripravených pokrmov a jeho špecifickú arómu dosiahnutú profesionálnymi kuchármi pripravujúcimi koštovky na originálnom drevnom uhlí v Big Green Egg. Najlepší kuchári, kvalitné ingrediencie, lahodné koštovky, vynikajúca chuť prírody, profesionálna vášeň a odborné vedomosti sú prednosti pre ktoré sa oplatí navštíviť už štvrtý ročník tohto chuťového festivalu. Okrem vynikajúceho jedla sa na tejto otvorenej škole varenie v Big Green Egg všetci opäť niečomu priučíme, pričom každý bude mať možnosť klásť otázky našich kuchárskym elitám. Pozor vstupenky budú zlosované o 1 x Big Green Egg MiniMax.Záštitu nad festivalom prevzal ako už každoročne ambasádor Big Green Egg Slovensko: Jaroslav Žídek (šéfkuchár bratislavského hotela Grand Hotel River Park)

Vážení priaznivci zeleného vajíčka, predstavujeme Vám mená šéfkuchárov a reštaurácii, ktoré budú počas Flavour Fair Slovensko 2018, v sobotu, dňa 2.6.2018, v zelenom vajíčku predvádzať svoje kulinárske umenie:
  • Jaroslav Židek - Riverbank Restaurant
  • Peter Ďurčo - TOP Restaurant
  • Martin Záhumenský
  • Peter Frolo - Village Resort Hanuliak
  • Jaroslav Ertl
  • Marek Ort
  • Martin Korbelič
  • Reštaurácia 4sochy, Banská Štiavnica
  • Pavol Šipkovský
  • Michal Konrád - reštaurácia FOU ZOO
  • Ľubomír Lovecký- reštaurácia Towers - Steak & Salad Restaurant, Music Lounge
  • Andrej Legerský
  • Adam Praženica - reštaurácia Oáza
  • Jozef Popelka - reštaurácia Pepper Inn
  • Ivan Rusina - Ivanove Minútky
  • František Sedlák
  • Yufus Hanya - Yusuf's Kitchen
  • Karol Sklenár
  • Peter Brácho
  • Bazalovci tím
  • Jozef Haluza - reštaurácia BLUE BEAR Restaurant & Bar
  • Tatian Olejnik Leová - Foodbloggerka
  • Steak House Maxim , Skalica
  • DarrinMcCowan Atlanta Georgia, USA
  • Burger Corner, Považská Bystrica
  • Lukáš Holý, Česká republika
  • Elena Divko, Skalica
  • Richard Sulík, Bratislava
  • Luna organicprodukty Považská Bystrica
  • IASAI Bratislava
  • a špeciálny hosť podujatia Leonard Elenbaas - Pure Passie On Tour

Viac informácii, aktuality a program nájdete v udalostiach na našom facebook-u.

Cena vstupného dospelý:

  • on-line predaj od 1.5. do 31.5.2018: 55,- €
  • predaj na mieste - zrušený (z dôvodu prípravy počtu jedla na základe predaných lístkov)

V cene je zahrnuté: prípitok, koštovky (od steakov po koláče), nealko, zlosovanie o tombolu - Big Green Egg MiniMax (940,- €), škola varenia s Big Green Egg - každý tím je pripravení odpovedať na vaše otázky ohľadne prípravy jedla a postupu, taška, receptár a malý darček = skvelý gurmánsky zážitok (viac ako 30 degustačných koštoviek pripravených česko-slovenskou gastro špičkou).

Platbu prosíme realizovať cez platobnú bránu VÚV eCard alebo bankovým prevodom. Vopred ďakujeme. Po uhradení vám vstupenku pošleme na vami uvedenú adresu.

LINK NA VSTUPENKU 2018 DOSPELÝ

LINKA NA VSTUPENKU 2018 DIEŤA DO 15 rokov

Pri nákupe akéjkoľvek Big Green Egg zostavy získate 2 x vstupenku zdarma.

Predaj Big Green Egg Large Zostava DEMO - nových zelených vajíčok, ktoré budú jednorázovo použité šéfkuchármi počas #flavourfairslovensko s výraznou zľavou. Ponuka platí len pre obmedzený počet. Ak máte záujem o zelené vajíčko, tak teraz je správny čas.

Počas festivalu chutí ponúkame ubytovanie v 

HOTEL GINO PARK PALACE ****

posledné voľné ubytovanie so vstupenkou:

Linka na vstupenku 2018 s ubytovaním pre 2 dospelé osoby v SUITE

Program: Sobota, 02.06.2018

10:00 - 11:00 hod. neoficiálna časť, príchod šéfkuchárov, zapálenie zelených vajíčok prípava na varenie (vstup len pre kuchárske tímy a obsluhujúci personál)

11:00 – 13:00 hod. oficiálna časť - povolenie vstupu hosťom do areálu, zahájenie varenia degustačných koštoviek šéfkuchármi a "otvorenie školy varenia" - každý šéfkuchár je pripravený zodpovedať všetky otázky týkajúce sa prípravy pokrmu a predviesť svoje kulinárske umenie s cieľom ohromiť chuťové bunky výnimočnosťou pripravovaného pokrmu. Taktiež v tejto časti záujemcom budeme predvádzať ako jednoducho zapaľovať zelené vajíčko, ako udržiavať a regulovať teplotu, a vysvetlíme si rozdiel medzi priamym a nepriamym varením

13:00  - 16:00 hod. ochutnávanie, vychutnávanie a degustácia ... otvorená škola varenia pokračuje, budeme sa učiť pripravovať dry age steaky, steaky, jahňacinu, hydinu, ako správne pripraviť a údiť filet z lososa, ako upiecť chlieb, buchty, ťahanú štrúdľu, či zdravé koláče.

16:00 – 16:10 hod. ukončenie podujatia, vylosovanie výhercu Big Green Egg model MiniMax™

17:00 - 19:00 hod. after party pre kuchárske tímy, sponzorov a obsluhujúci personál


výber z receptov (jedál), ktoré sa pripravovali počas FLAVOUR FAIR 2017 pre rok 2018 sú recepty ešte v príprave

Sprievodný program:

  • Prezentácia, koštovka a predaj exkluzívnych džemov a omáčok Gentle Jam
  • Prezentácia, koštovka a predaj kávy CAFÉ RESERVA, čajov DILMAH a lahodných domácich limonád MY HOMEMADE LEMONADE GASTROVIA GROUP
  • Prezentácia čertovsky dobrého piva z čertovho jarku BELÁ BEER COMPANY
  • Prezentácia, koštovka a predaj vín vinárstva WINTERBERG SKALICA
  • Prezentácia zdravej výživy - tipy a rady ako sa zdravo stravovať  LUNA organic produkty Považská Bystrica
  • Prezentácia WWOO (http://wwoo.sk), EGGnesto (eggnesto.sk) – vonkajšia kuchyňa z betónu a dreveného masívu s integrovaným Big Green Egg model Large, pracovnou plochou a drezom, a ONEQ minikuchyne a Quan Garden Art - ohniskové grily, kuchyne a terasový nábytok.
  • autogramiáda autora knihy/receptára FOOD PHOTO a fotografa Dušan Křístek, ktorý žije a tvorí v Bratislave. Profesionálnej fotografii sa venuje od roku 1998 ako portretny a produktový fotograf pre printové médiá a rôzne vydavateľstvá. Od tej doby je podpísaný pod vyše 50 kuchárskymi knihami a desiatkami reklamných vizuálov. Poslednych 10rokov sa venuje prevažne fotografovaniu jedla, v ktorom sa dostal medzi europsku špičku. V roku 2011 získal spolu s timom tvorcov cenu za jednu z najlepsich kucharskych knih na prestížnej celosvetovej súťaži GOURMAND World Cookbook Awards. Vo svojej voľnej tvorbe opúšťa farebnosť a lesk a vracia sa tradičnej metóde fotografovania na film a veľký formát pričom sa sústredí na monochromatické pokojné zátišia, pracuje s povrchmi, materiálmi , štruktúrou a svetlom. Vo voľnom čase organizuje fotografické a foodstylingové workshopy. V roku 2010 absolvoval študijný pobyt v New Yorku a v roku 2014 v Toronte.

Hudba:

Unplugged DUO 2 gitary, 2 spevy a známe gitarové songy pre každého Alek Malo (Dolly Booster) a Oliver Šipkovský (RockFor), Profesionálny DJ a moderátor Roman Vicena, DJ Tomáš Murko


Čo si so sebou zobrať:


Dobrú náladu, fotoaparát, poznámkový blok na recepty.
Pohodlné oblečenie a obuv na záhradnú party. Bude krásne slnečno, takže odporučujeme si zobrať vzdušné oblečenie, slnečné okuliare, krém na opaľovanie a šiltovku. V prípade chladu a dažďa odporučujeme zobrať so sebou teplejšie oblečenie, gumáky a nepremokavú bundu s kapucňou, prípadne pršiplášť alebo dáždnik. :-)

Veľkú tašku na výhodný nákup sortimentu Big Green Egg so zľavou 5 %. (platí len pre nákup a urobené objednávky na zostavy počas podujatia, špeciálna 15 % zľava na použité „demo“ zostavy, v ktorých sa bude variť počas podujatia (MX a L), nutné dopredu rezervovať na info@biggreenegg.sk)

Deti, pre ktoré máme pripravený nafukovací hrad na skákanie, súťaž v maľovaní o najlepší obrázok na tému „veľké zelené vajíčko“ a v prípade záujmu aj detskú školu varenia s Big Green Egg (vlastná príprava nutelovej pizze s ovocím).

Cena vstupného:

Predaj on-line vstupeniek do 31.5.2018: 55,- €/dospelý - (50,- € predpredaj do 30.4.2018), 20,- €/dieťa do 15 rokov. Dopredu ďakujeme, že si vstupenku kúpite on-line prevodom alebo e-card (odporúčame). Každá vstupenka bude o 16:10 hod. dňa 2.6.2018 zlosovaná o hlavnú cenu podujatia Big Green Egg model MiniMaxTM.

V cene je zahrnuté: prípitok, koštovky (od steakov po koláče), nealko, zlosovanie o tombolu - Big Green Egg MiniMax (940,- €), škola varenia s Big Green Egg - každý tím je pripravení odpovedať na vaše otázky ohľadne prípravy jedla a postupu, taška, receptár a malý darček = skvelý gurmánsky zážitok (viac ako 30 degustačných koštoviek pripravených česko-slovenskou gastro špičkou).

Je sa na čo tešiť. V prípade otázok volajte: +421 905 530 973 alebo +421 903 982 560, píšte na info@biggreenegg.sk

Pozvánku a doplnkové informácie na IV. ročník Big Green Egg's Flavour Fair Slovensko 2018, Zámostie 180, 017 01 Považská Bystrica, 2.6.2018 nájdete na facebooku tu:

FOTO a VIDEO GALÉRIA

LINK NA FOTOGAlÉRIU Z Big Green Egg´s flavour fair slovensko 2017

VIDEO Z Big Green Egg´s flavour fair slovensko 2017

VIDEO Z Big Green Egg´s flavour fair slovensko 2016

VIDEO Z Big Green Egg´s flavour fair slovensko 2015

vizualizácia Big Green Egg's Flavour Fvizualizácia Big Green Egg's Flavour Fvizualizácia Big Green Egg's Flavour F

vizualizácia Big Green Egg's Flavour Fvizualizácia Big Green Egg's Flavour Fvizualizácia Big Green Egg's Flavour F

Burger s trhaným bravčovým mäsom

Chuťový virtuóz Jaroslav Žídek


Najpredávanejšie

Informácie

Výrobcovia / značky

Zľavnený tovar

Dodávatelia

Žiadny dodávateľ

Štítky