Ingrediencie pre 4 osoby:

 

1 šálka kryštálový cukor
1 šálka čerstvého masla
3/4 šálky horúcej čokolády
4 veľké vajcia

4 žĺtky
1 čajová lyžička vanilkového extraktu
2 šálky práškového cukru
2/3 šálky hladkej múky



1. Pripravte svoj EGG na nepriame varenie s použitím keramickej vložky na nepriame pečenie a nerezového roštu a predhrejte EGG
na 230°C.

2. Pripravte si misky na pečenie. Môžu byť porcelánové alebo kovové. Potrite vnútro misky maslom a kryštálovým cukrom.

3. Do hrnca dajte rozpustiť maslo a vsypte práškový cukor (nesmie to horieť, použite mierny oheň). Dobre premiešajte aby sa všetok
cukor rozpustil. Pridáme čokoládu a dáme stranou, dobre premiešame aby sa čokoláda dobre vstrebala.

4. Teplota zmesi musí klesnúť pod 60°C a vtedy vmiešame cele vajcia, žĺtky a vanilkový extrakt. Dobre premiešame a pridávame po
troškách pre osiatu múku. Cesto nemôže byť príliš husté. Vymiešame na cesto a vlejeme ho asi do 2/3 misiek na pečenie.

5. Pri teplote 200°C pečieme 6-7 minút. Nikdy nepečte dlhšie, ak bude EGG správne nahriaty tak sa vám tortička zaručene podarí.

6. Podávame s vanilkovou zmrzlinou a lesným ovocím alebo malinami.

Potrebné príslušenstvo:
Keramická vložka pre nepriame pečenie

 

<< 
 

Chcete dostávať "Menu mesiaca" automaticky emailom? Prihláste s odberuKLIKNI TU>>>


Najpredávanejšie

Informácie

Výrobcovia / značky

Zľavnený tovar

Dodávatelia

Žiadny dodávateľ

Štítky