Súčasná nemecká kuchyňa

 

Otvorená medzinárodná kuchyňa
Dokonale vyladené kulinárske umelecké diela
Za posledné desaťročia šéfkuchár Sven Elverfeld neustále zdokonaľuje svoju súčasnú Nemeckú a Modernú medzináro-
dnú kuchyňu. Vplyvy pochádzali z osobných spomienok, túžbe po poznaní a  neustálom hľadaní nových výziev za
účelom neustálej prezentácie výrobkov novým a vzrušujúcim spôsobom- to sú určujúce faktory pre vznik nových
nápadov a hry s chuťami pre Svena Elverfelda a aqua kuchyňu
.
Vychádzajúc z poznatkov tradičnej, klasickej kuchyne,
moderných technológií a metód prípravy jedál, ktoré
sa integrujú v  procese príprav sa dbá na dokonalý
kulinársky zážitok. Táto symbióza predstavuje veľmi
nezávislý charakter Elverfeldovej kuchyne s  dôrazom
na podstatné faktory, ktoré charakterizujú výnimo-
čnosť jeho rukopisu- harmónia aróm, charakteristická
chuť a textúra jedál.


..............................................................................
 

 

Aqua: vizuálne a kulinárske potešenie. Čistota a prehľadnosť sú základnými elementmi dizajnu.
Vzácne materiály, teplé a útulné osvetlenie, dúhové farby vyžarujú pokoj a  umožňujú hosťom sa plne sústrediť
na vychutnávanie si kulinárskeho pôžitku.
 

 

SVEN ELVERFELD
Big Green Egg je dokonale umiestnený do prostredia poznačeného kvalitou a inováciou...

..
Jeho filozofia , „ Dosiahni svoj cieľ prostredníctvom oddanosti
a lásky k detailom,“ ho doviedla ku kulinárskemu úspechu
a zožala množstvo vyznamenaní za posledných pár rokoch.
Stal sa prvým šéfkuchárom v severnom Nemecku s tromi
Michelinskými hviezdami- jedným z iba desiatich v celej krajine
 a Sven bol takisto zvolený za „Šéfkuchára roka“ v rokoch 2004
a 2007.
Big Green Egg je dokonale umiestnený do prostredia poznače-
ného kvalitou a inováciou a so šéfkuchárom, ktorý sa vždy sú-
streďoval na samotné jedlo. Elverfeld sa vie zaručiť nielen za
najlepšiu kvalitu všetkých surovín, ale považuje EGG za povinné
kulinárske vybavenie profesionálnej kuchyne.


 „Najprv som začínal s malým“, hovorí Sven. „ Bol som ním fascinovaný a okamžite som začal vymýšľať nové recepty. Moje
jedlá sú inšpirované miestnymi, regionálnymi a medzinárodnými prísadami so spomienkami na iné krajiny a samozrejme aj
na nemecké tradície. Tu v kuchyni stále používame Malý a na terase Veľký kotlík.“
„V závislosti od jedla v súčasnom menu, používame EGG na prípravu mäsa, zeleniny alebo dokonca chleba. Práve teraz je to
krab a bôčik mladého brava grilovaný na drevenom uhlí... v EGG sa zachováva lahodná chuť v šťavnatom mäse. Používame
ho na prípravu mnohých jedál v kuchyni pre dodanie špeciálnej grilovanej chute výslednému jedlu.

 

Tu je krab a bôčik mladého brava grilovaný na drevenom uhlí... použitím EGGu sa zachováva lahodná chuť v šťa-
vnatom mäse. Používame ho na prípravu mnohých jedál v kuchyni pre dodanie špeciálnej grilovanej chute výsle-
dnému jedlu.
 

..

SVEN ELVERFELD,
nemecký šéfkuchár ocenený tromi Michelinskými hviezda-
mi z  Wolfsburgskej reštaurácie „Aqua“ je známy svojim
veľmi individuálnym varením.
Drží sa svojho motta „ Dosiahni svoj cieľ oddanosťou
a  milujúcou pozornosťou k detailom“ pri neustálom
hľadaní výnimočných chutí. Sven Elverfeld predstavuje
svoje najlepšie výtvory vo svojej prvej trojhviezdičkovej
knihe. Recepty sú sprevádzané umeleckými fotografiami
známej Luzie Ellerts. Vychádzajúc zo štýlu receptov, dizajn
knihy od Wolfganga Seidla dokonale dopĺňa a  kombinuje
jednoduchosť a sofistikovanosť diela, vytvára úplne novú
estetiku, ktorej hlavné vlastnosti jasnosť, čistota a transpa-
rentnosť- charakterizujú a  vyčleňujú „Aqua“. Kuchárska
kniha má viac ako 500 strán a  je skutočným umeleckým
dielom.

Z web stránky : www. fusionchef.de
 

Najpredávanejšie

Informácie

Výrobcovia / značky

Nové produkty

Zľavnený tovar

Dodávatelia

Žiadny dodávateľ

Blog navigation

Latest posts