1. Ako prvé zomelieme na jemno teľaciu sviečkovú a vložíme pomleté mäso do misky. Pridáme na jemno nasekané kapary, uhorky,
petržlen, vaječný žĺtok, horčica, štipka worchesterovej omáčky. Zmes dobre premiešame a ochutíme soľou a korením.

2. Do misky dáme majonézu a pridáme nastrúhanú hľuzovku podľa chuti.

3. Pripravíme si EGG na pečenie pri teplote 200°C. Vložíme do EGGu liatinový polmesiac s plochou stranou hore. Necháme liatinu
nahriať a potrieme ju olejom, aby sa nám vajce neprichytilo. Rozbijeme dva vajcia a pečieme so zavretým vekom niekoľko minút.

4. Mäsovú zmes vložíme do roštu na burgre a pečieme sprudka niekoľko minút z každej strany.

5. Podávame s chrumkavým pečivom upečeným v EGGu, olúpaným cesnakom a majonézou s hľuzovkami.

Dobrú chuť

Potrebné príslušenstvo:
Rošt na burgre
Liatinový polmesiac

 

<< 
 

Chcete dostávať "Menu mesiaca" automaticky emailom? Prihláste s odberuKLIKNI TU>>>


Najpredávanejšie

Informácie

Výrobcovia / značky

Nové produkty

Zľavnený tovar

Dodávatelia

Žiadny dodávateľ

Štítky

Blog navigation

Latest posts