• Loading
    82 3
    Priatelia predstavujeme vám ďalšieho šéfkuchára, ktorý sa na Big Green Egg´s Flavour Fair Slovensko 2019 premiérovo predstaví. Martin Hoferica, šéfkuchár a spolumajiteľ siete reštaurácii Restaurant Provence. Vyštudoval hotelovú akadémiu v Žiline, počas štúdia ale aj súčastnosti sa zúčastňuje gastronomických súťaží. Vždy sa mu podarí umiestniť na popredných priečkach nielen doma ale aj na zahraničnej pôde. Pracoval v Holiday Inn, následne v Anglicku. Po návrate zo zahraničia bol v reštaurácii Atrium Restaurant a taktiež v hoteli Wellness Hotel Diplomat **** Rajecké Teplice. . S jedlom veľmi rád experimentuje, spája netradičné chute, obohacuje jedlo o molekulárnu gastronómiu a pretvára klasické jedlá do moderných netradičných podôb. „Varenie je ako láska. Človek by sa mu mal plne venovať, alebo sa do neho vôbec nepúšťať.„ Zelené vajíčko aktívne používa vo svojich reštauráciach. Vstupenky na FlavourFair, ktorý sa uskutočni 1.6.2019 kúpite on-line, link nájdete v bio. . . #chutovyvirtuoz #sefkuchar #martinhoferica @martin_hoferica #festivalchuti #flavourfairslovensko #povazskabystrica #jedinečnýkulinárskyzážitok #zelenevajicko #biggreenegg #biggreeneggslovensko #zivotchutiskvele
    82 Likes September 26th 2019