Recepty
Recepty pre zelené vajíčko Big Green Egg
Pstruh potočný plnený cviklou a jablkami
Aj vy milujete chuť ryby, čerstvo pripravenej v zelenom vajíčku Big Green Egg? Šéfkuchár Jeroen Achtien nás pozýva k sebe domov, aby nám pripravil chutného pstruha. Dáte sa pozvať?
Vegetariánsky salpicon - chrumkavá zelenina „načierno”
Varte ako šéfkuchár! V tomto recepte, ktorý vám dnes Jeroen Achtien ponúka, dominuje grilovaná a neskôr údená zelenina ako salpicón (španielsky zmes) a s pridaním aktívneho uhlia - 100% prírodnej zložky - do cesta...
Údené hrebenatky alias mušle sv. Jakuba s mozzarellou a pečenými paprikami
Jednoduchý, rýchly a chutný recept na hrebenatky – mušle Sv. Jakuba, ktoré patria k najlahodnejším druhom plodov mora. Údené v Big Green Egg s mozzarellou a pečenou paprikou chutia labužnícky!
Prekvapte svojho milovaného človeka na deň sv. Valentína dokonalým dezertom lásky: sladkou sibírskou omeletou Eskimo z Big Green Egg.
Zeleninové kari s plnenou paprikou
Karí alebo kari je zmes viacerých druhov ostrého korenia najmä indického pôvodu používaná na prípravu pokrmov. Vegetariánske kari je samozrejme najlepšie pripravené v Big Green Egg, pretože príprava vo vajíčku dodá...
Indické trojhranky Samosa plnené špenátom a feta syrom
Máte chuť na chutné občerstvenie z Big Green Egg? Tento recept na indické trojhranky Samosa z lístkového cesta a vegetariánskou náplňou sa rýchlo a v zelenom vajíčku Big Green Egg jednoducho pripravujú.
Yorkshirsky mäsový vianočný koláč s brusnicovým kompótom
Chcete počas sviatkov v Big Green Egg vyčarovať pravú anglickú vianočnú klasiku? Ak áno, pripravte si náš lahodný yorkshirsky vianočný koláč.
Dnes si pripravíme vianočný hermelín na spôsob fondue, ktorý je na sviatočnú prípravu v Big Green Egg nenáročný na čas a chuťovo skutočne delikátny. Pre extra chuť doporučujeme grilovať aj extra zeleninu navyše.
Závin z homára s omáčkou antiboise
Existuje veľa receptov, ako pripraviť homára a zároveň aj rovnako veľa spôsobov, ako ho jesť. Ak si na vianočnú večeru naservírujete homára podľa nášho receptu na spôsob závinu s omáčkou antibois, určite sa vám s Big...
Vianoce sú nepochybne aj o zdieľaní chutného jedla
Náš dnešný tip: luxusné vianočné menu. Yorkshirsky vianočný koláč s brusnicovým kompótom, závin z homára s omáčkou antiboise a na záver hermelínové "fondue". Všetko skvelé k príprave v zelenom vajíčku Big Green Egg....