Hydina
Recepty na hydinu pre keramické grily Big Green Egg.
Chcete vo svojom Big Green Egg upiecť tradičné jamajské Jerk kurča? Speváčka Shirma Rouse vás zavedie do svojej exteriérovej kuchyne a zozdieľa s vami lahodný karibský recept.
Kuracie satay s omáčkou z píniových orieškov
Kuracie satay patrí medzi tradičné pouličné jedlá, na ktoré môžete natrafiť napríklad v Indonézií, či Malajzii. My si ich pripravíme s lahodnou omáčkou z píniových orieškov, priamo na zelenom vajíčku Big Green Egg.
Indické Papadum s kuracím piri piri
Pappadums sú tenké plátky chleba, placky, ktoré sa tradične podávajú ako príloha v krajinách, ako je India, Srí Lanka a Nepál. Skúsite si ich pripraviť s chutnou kuracinou a indickou tradičnou marinádou Piri piri. Z...
Mimi plnené rolky s mletým kuracím mäsom
Organizujete luxusné raňajky, brunch alebo párty? V tom prípade sú naše mini rolky z Big Green Egg bomba! Chutia vlažné ale vynikajúco aj izbovej teploty, preto ich podávame buď ihneď po upečení v zelenom vajíčku...
Provensálsky guláš z kuracieho mäsa
Hľadáte recept na chutný guláš? V tom prípade je náš provensálsky kurací guláš zo zeleného vajíčka. Jednoduchý a neuveriteľne chutný!
Údené kuracie prsia s pórom, zemiakmi Hasselback a sójovou salsou
Pripravujete si aj dnes ďalšie chutné jedlo vo vajíčku Big Green Egg? Náš recept na údené kuracie filety s pečeným pórom a zemiakmi Hasselback je jednoduchá voľba plná neuveriteľnej chuti!
Tradičný japonský Oyakodon s kuracím mäsom, vajcom a ryžou
Oyakodon, klasika japonska kuchyne, ktorá sa dá jednoducho pripraviť v zelenom vajíčku Big Green Egg. Lahodné jedlo s kuracím mäsom, vajcom a ryžou.
Kuracie krídelká sú veľmi obľúbeným predjedlom na každej grilovačke. Ak ich máte radi chrumkavé a pikantné, určite vyskúšajte náš recept na kuracie krídelká z Big Green Egg.
Máte chuť na prípravu chutného kuracieho mäska v Big Green Egg? S našim domácim receptom na koreniacu zmes na kuracie mäso bude jedlo ešte chutnejšie!
Menu: Jarabica poľná v slanom ceste, guláš z diviaka a jablkovo-gaštanový koláč
Túto jeseň vám bude chutiť. Naše trojchodové menu s predkrmom z jarabice, sýtym diviačim gulášom a lahodným jablkovo-gaštanovým koláčom ako sladkou bodkou na záver. Rozpáľte drevné uhlie, začíname.