Ryby a morské plody
Recepty na jedlá z rýb pripravené v Big Green Egg.
Rizoto s vyprážanými krevetami a údenými ikrami zo pstruha lososovitého
Chystáte sa pripraviť rizoto? Rozpáľte drevné uhlie vo svojom Big Green Egg a tešte sa na náš recept na lahodné rizoto s vyprážanými krevetami a údenými ikrami zo pstruha lososovitého zo zeleného vajíčka.
Filet z lososa so zeleninou a citrónovým maslom
Jednoducho pripravte kompletné jedlo pre štyroch vo svojom Big Green Egg. Filet z lososa so zelenou špargľou, sladké zemiaky, paradajky i citrónové maslo. To všetko pripravené súčasne v multifunkčnom stojane.
Cestoviny s paprikovou omáčkou a kráľovskými krevetami
Ste na cestách a máte so sebou aj zelené vajíčko v cestovateľskom prevedení MiniMax? Ak ste toto rozkošné Big Green Egg vzali na výlet, určite si na ňom pripravte cestoviny. Ponúkame vynikajúce jedlo z jednej...
Pečená kambala pripravená vcelku podávaná s omáčkou antiboise
Kambale sa hovorí aj kráľovná rýb. Niektorí hostia ju možno uvidia prvý krát v živote a preto si ju nechajte ako špeciálne menu na nevšedné chvíle. S tradičnou omáčkou antiboise ohromí každého!
Blackened rybie filé a lá Louisiana
Milujete ryby pripravené v Big Green Egg? Vyskúšajte recept na blackened čierne resp. sčernené ryby. Je to ľahké, kreatívne a mimoriadne chutné!
Deluxe rolky z mainského homára
Už ste niekedy chceli urobiť homárske rolky? Zapáľte drevené uhlie vo svojom Big Green Egg pre tento lahodný luxusný homársky sendvič v štýle kamado.
Grilované krevety s paradajkovou salsou
Krevetové špízy z Big Green Egg? Vynikajúci nápad! Naše veľké krevety však môžete grilovať aj priamo na rošte. Ako na to? V tomto recepte vám to radi vysvetlíme.
Dusené srdcovky s omáčkou Pernod
Dokážete o svojom zelenom vajíčku Big Green Egg pripraviť srdcovky? Náš recept na tento druh lastúrnikov je jednoduchý, neuveriteľne chutný a veľmi rýchly na prípravu. Zapáľte drevné uhlie vo svojom kamado a pripravte...
Losos en Croûte zapečený v lístkovom cestíčku
En croute je spôsob prípravy jedál, pri ktorom sa surovina zabalí do cesta a upečie. Losos en croute z Big Green Egg je prekvapivo lahodná variácia tejto vianočnej klasiky.
Guláš s kráľovskými krevetami, paradajkami a mungo fazuľou
Dnešnou ponukou je zeleninový guláš, v ktorom sa zeleninka dusí vo vývare z paradajkového pretlaku, bieleho vína a smažených lastúr veľkých kreviet. Všetko pekne spolu, všetko pekne v zelenom vajíčku Big Green Egg....