Ryby a morské plody
Recepty na jedlá z rýb pripravené v Big Green Egg.
Údené hrebenatky alias mušle sv. Jakuba s mozzarellou a pečenými paprikami
Jednoduchý, rýchly a chutný recept na hrebenatky – mušle Sv. Jakuba, ktoré patria k najlahodnejším druhom plodov mora. Údené v Big Green Egg s mozzarellou a pečenou paprikou chutia labužnícky!
Závin z homára s omáčkou antiboise
Existuje veľa receptov, ako pripraviť homára a zároveň aj rovnako veľa spôsobov, ako ho jesť. Ak si na vianočnú večeru naservírujete homára podľa nášho receptu na spôsob závinu s omáčkou antibois, určite sa vám s Big...
Japonský kotlíkový hotpot so sójovým mliekom, zeleninou a morskými plodmi
Hľadáte v ponuke receptov Big Green Egg netradičné jedlo? Dnešný japonský štýl varenia v “hotpote” zahŕňa sójové mlieko, japonské koreniny, zeleninu a morské plody.
Grilovaný baklažán s lososom, žltochvostým Yellowtail a misom
V tomto japonskom recepte kombinujeme chuť baklažánu s filetom z lososa a rybou Yellowtail, obzvláštnené korenín z japonskej kuchyne: misom.
Špízy z kráľovských kreviet s pikantným dipom na spôsob Surf ’n’ turf
Ste blázni do veľkých šťavnatých kráľovských kreviet ? Ak si plánujete pripraviť lahodné špízy z kreviet, dokúpte si aj slaninku. Kráľovské krevety, slaninka a zelené vajíčko Big Green Egg sa stanú vašimi najlepšími...
Údená makrela pripravená na sene a pare
Máte radi dusenú či údenú makrelu? Odteraz si môžete túto lahodnú rybu pripraviť jednoducho vo svojom Big Green Egg a dať jej tak špeciálny punc obľúbenej chuti. Makrela sa v zelenom vajíčku pripravuje skutočne...
Máte chuť na voňavý kus chutnej ryby z Big Green Egg? S našim receptom na pečenú makrelu budete mať večeru hotovú za chvíľu a zaručene sa stane vašim obľúbeným!
Ak ste už niekedy vo svojom Big Green Egg pripravovali údenú makrelu, potom je najvyšší čas, aby ste si vyskúšali pripraviť aj našu lahodnú pečenú makrelu.
Náš jednoduchý recept na slávky je plný ázijských chutí, kokosového mlieka, chilli, zázvoru, ingrediencií, ktoré spolu vytvárajú fantasticky chutný pokrm! Pri príprave sa inšpirujte fotoreceptom.
Losos v chrumkavej brioške s opečenou zeleninou
Náš recept na lososa brioške je ľahký na prípravu jeho výslednú chuť si obľúbi každý gurmán, ktorý miluje kombináciu ryby a chutného sýteho pečiva. Prílohu tvorí zelenina, opečená na woku.