Ryby a morské plody

Recepty na jedlá z rýb pripravené v Big Green Egg.

Rizoto s vyprážanými krevetami a údenými ikrami zo pstruha lososovitého

14 1 mes. pred
Obľúbené
Chystáte sa pripraviť rizoto? Rozpáľte drevné uhlie vo svojom Big Green Egg a tešte sa na náš recept na lahodné rizoto s vyprážanými krevetami a údenými ikrami zo pstruha lososovitého zo zeleného vajíčka.  

Filet z lososa so zeleninou a citrónovým maslom

113 2 mes. pred
Obľúbené
Jednoducho pripravte kompletné jedlo pre štyroch vo svojom Big Green Egg. Filet z lososa so zelenou špargľou, sladké zemiaky, paradajky i citrónové maslo. To všetko pripravené súčasne v multifunkčnom stojane.

Cestoviny s paprikovou omáčkou a kráľovskými krevetami

81 2 mes. pred
Obľúbené
Ste na cestách a máte so sebou aj zelené vajíčko v cestovateľskom prevedení  MiniMax? Ak ste toto rozkošné Big Green Egg vzali na výlet, určite si na ňom pripravte cestoviny. Ponúkame vynikajúce jedlo z jednej...

Pečená kambala pripravená vcelku podávaná s omáčkou antiboise

115 4 mes. pred
Obľúbené
Kambale sa hovorí aj kráľovná rýb. Niektorí hostia ju možno uvidia prvý krát v živote a preto si ju nechajte ako špeciálne menu na nevšedné chvíle. S tradičnou omáčkou antiboise ohromí každého!

Blackened rybie filé a lá Louisiana

84 6 mes. pred
Obľúbené
Milujete ryby pripravené v Big Green Egg? Vyskúšajte recept na blackened  čierne resp. sčernené ryby. Je to ľahké, kreatívne a mimoriadne chutné!

Deluxe rolky z mainského homára

98 6 mes. pred
Obľúbené
Už ste niekedy chceli urobiť homárske rolky? Zapáľte drevené uhlie vo svojom Big Green Egg pre tento lahodný luxusný homársky sendvič v štýle kamado.

Grilované krevety s paradajkovou salsou

88 6 mes. pred
Obľúbené
Krevetové špízy z Big Green Egg? Vynikajúci nápad! Naše veľké krevety však môžete grilovať aj priamo na rošte. Ako na to? V tomto recepte vám to radi vysvetlíme.  

Dusené srdcovky s omáčkou Pernod

88 6 mes. pred
Obľúbené
Dokážete o svojom zelenom vajíčku Big Green Egg pripraviť srdcovky? Náš recept na tento druh lastúrnikov je jednoduchý, neuveriteľne chutný a veľmi rýchly na prípravu. Zapáľte drevné uhlie vo svojom kamado a pripravte...

Losos en Croûte zapečený v lístkovom cestíčku

374 10 mes. pred
Obľúbené
En croute je spôsob prípravy jedál, pri ktorom sa surovina zabalí do cesta a upečie​. Losos en croute  z  Big Green Egg je prekvapivo lahodná variácia tejto vianočnej klasiky.

Guláš s kráľovskými krevetami, paradajkami a mungo fazuľou

319 11 mes. pred
Obľúbené
Dnešnou ponukou je zeleninový guláš, v ktorom sa zeleninka  dusí vo vývare z paradajkového pretlaku, bieleho vína a smažených lastúr veľkých kreviet. Všetko pekne spolu, všetko pekne v zelenom vajíčku Big Green Egg....

Nastavenia

Viac detailov
No products were found.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa