Teľacina
Madridský vývar „cocido madrileño”
Rozhodli ste sa pre prípravu trojchodového španielskeho pokrmu „cocido madrileño” vo svojom zelenom vajíčku? Radi vám ukážeme, ako tento madridský recept úspešne zvládnuť v Big Green Egg.
Steak „Entrecôte” z teľacej vysokej roštenky
Už ste niekedy ochutnali pravé „entrecote”? Teľacina je svojou konzistenciou oproti hovädziemu mäsu bledšia, jemnejšia a chutí fantasticky, obzvlášť ak ju pripravíte na zelenom vajíčku Big Green Egg.
Benedikt sendvič s teľacím pastrami
Aj vy ste zbláznený do pastrami a zároveň milujete vajcia Benedikt? Dnes tieto dve klasiky spojíme do jedného skvelého a chutného receptu pre Big Green Egg.
Vyskúšajte studené talianske predjedlo pre labužníkov v Big Green Egg verzii, ktoré sa skladá z pečeného teľacieho mäsa, servírované za studena s tuniakovou omáčkou. Stačí pridať sendvič a skvelý obed máte hotový.