Archív článkov November, 2023

PEČENÝ KARFIOL VCELKU S BYLINKAMI

398 10 mes. pred
Obľúbené
Často vyprážate karfiolové ružičky, no tentokrát by ste si chceli  v Big Green Egg urobiť karfiol vcelku? Zelené vajíčko Vám bude v tomto nápomocné, nakoľko sa dá použiť i ako bežná  rúra na pečenie. Vyskúšajte!

Ako pripraviť chutný guláš v zelenom vajíčku

531 10 mes. pred
Obľúbené
Jeseň je údajne najvhodnejšie ročné obdobie na prípravu lahodne voňavého gulášu - ako inak ako v Big Green Egg. Chutný hovädzí gulášik, dusená červená kapusta alebo tradičný coq au vin, všetko pripravené  pomalým...

Rýchlokurz varenia diviny v Big Green Egg

549 10 mes. pred
Obľúbené
Ak hľadáte recept na chutne pripravenú divinu, máme pre Vás niekoľko návrhov. Existuje totiž množstvo rôznych druhov diviny a vzrušujúcich receptov, pričom mnohé sa dajú pripraviť v Big Green Egg a tie Vám dnes...

Havajské tousty s cherry paradajkami

366 10 mes. pred
Obľúbené
Máte chuť pripraviť si s deťmi v Big Green Egg ďalší nový recept? Naše chutné ananásové tosty si pripravíte ľahko a vďaka grilovaniu ingrediencií s použitím convEGGtoru sa nič nepripáli. Určite to vyskúšajte!

Losos en Croûte zapečený v lístkovom cestíčku

374 10 mes. pred
Obľúbené
En croute je spôsob prípravy jedál, pri ktorom sa surovina zabalí do cesta a upečie​. Losos en croute  z  Big Green Egg je prekvapivo lahodná variácia tejto vianočnej klasiky.

Vianočná bravčová roláda v novom prevedení

392 10 mes. pred
Obľúbené
Viete, že bravčová roláda v novom prevedení je zo zeleného vajíčka Big Green Egg s lahodnou plnkou z čerstvého špenátu a byliniek, budúcim skvostom tohoročného vianočného stola? Presvedčte sa!

Syrová pena z údeného rokfortu s čakankou

314 10 mes. pred
Obľúbené
Syrovú pena z údeného rokfortu s čakankou môžete postaviť ako hlavný vegetariánsky  chod cez Vianoce. Zelené vajíčko Big Green Egg sa o všetko postará.

Nastavenia

Viac detailov
No products were found.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa