Archív článkov May, 2021
Urobte si čas na T-bone steak party!
Pamätáte si ešte chuť dobrého T-bone steaku? Absolútny bestseller steakových a grilovaných reštaurácií je späť!
Thajské smažené rezance Pad Thai s kuracím mäsom
Máte náladu na chuť Ázie? Rozpáľte uhlie v Big Green Egg a pripravte si lahodné smažené Pad Thai s kuracím mäsom.
Ideálny recept na gazpacho deluxe so zeleninou grilovanou na Big Green Egg. Chutné ako obed, ale aj ako čerstvo pripravený predkrm pre hostí.
Lososové jednohubky údené na cédrovej doske
Hľadáte nové kulinárske inšpirácie a variácie a imponujeme vám Ázia? Namarinujte si vynikajúce lososové jednohubky v sójovej omáčke a zaúďte na cédrovej doske. Recept pre skutočného fanúšika EGG.
Zaobstarali ste si kus hovädzej hrude a pátrate po recepte, ako ju pripraviť vo svojom Big Green Egg? Dokonalá chuť tejto americkej klasiky spočíva v nízkej teplote prípravy a dlhým časom varenia.
Benedikt sendvič s teľacím pastrami
Aj vy ste zbláznený do pastrami a zároveň milujete vajcia Benedikt? Dnes tieto dve klasiky spojíme do jedného skvelého a chutného receptu pre Big Green Egg.
Cibuľačka s hriankou so švajčiarskym syrom Gruyère
Obľúbená francúzska cibuľová polievka z Big Green Egg. Tento klasický recept na „cibuľačku”sa ľahko pripravuje a hrianka so syrom, s ktorým sa podáva, z nej urobia komplexný a sýty hlavný chod.
Mrkvový koláč so smotanovým syrom
S našim receptom na mrkvový koláč pripravovaný v Big Green Egg nemôžete nič pokaziť. Poleva zo smotanového syra, je jeho dokonalou bodkou na záver.
Tak ako aj vy, aj Big Green Egg si zaslúži len to najlepšie mäso na steak. Ak sa pýtate, čo si všímať ako prvé pri kúpe kvalitného steaku? Radi vám odpovieme.
Sviečková Wellington v lístkovom ceste
Ktorú časť hovädzieho mäsa je dobré použiť na prípravu tradičného anglického receptu na Wellington v cestíčku? Na koľkých stupňoch je vhodné túto klasiku pripraviť? V tomto recepte vám to vysvetlíme.