Archív článkov May, 2021
Urobte si čas na T-bone steak party!
Pamätáte si ešte chuť dobrého T-bone steaku? Absolútny bestseller steakových a grilovaných reštaurácií je späť!
Benedikt sendvič s teľacím pastrami
Aj vy ste zbláznený do pastrami a zároveň milujete vajcia Benedikt? Dnes tieto dve klasiky spojíme do jedného skvelého a chutného receptu pre Big Green Egg.
Thajské smažené rezance Pad Thai s kuracím mäsom
Máte náladu na chuť Ázie? Rozpáľte uhlie v Big Green Egg a pripravte si lahodné smažené Pad Thai s kuracím mäsom.
Ideálny recept na gazpacho deluxe so zeleninou grilovanou na Big Green Egg. Chutné ako obed, ale aj ako čerstvo pripravený predkrm pre hostí.
Lososové jednohubky údené na cédrovej doske
Hľadáte nové kulinárske inšpirácie a variácie a imponujeme vám Ázia? Namarinujte si vynikajúce lososové jednohubky v sójovej omáčke a zaúďte na cédrovej doske. Recept pre skutočného fanúšika EGG.
Zaobstarali ste si kus hovädzej hrude a pátrate po recepte, ako ju pripraviť vo svojom Big Green Egg? Dokonalá chuť tejto americkej klasiky spočíva v nízkej teplote prípravy a dlhým časom varenia.
Tak ako aj vy, aj Big Green Egg si zaslúži len to najlepšie mäso na steak. Ak sa pýtate, čo si všímať ako prvé pri kúpe kvalitného steaku? Radi vám odpovieme.
Sviečková Wellington v lístkovom ceste
Ktorú časť hovädzieho mäsa je dobré použiť na prípravu tradičného anglického receptu na Wellington v cestíčku? Na koľkých stupňoch je vhodné túto klasiku pripraviť? V tomto recepte vám to vysvetlíme.
Recept na túto lahodnú jablkovú štrúdľu je klasickým receptom na obľúbený rakúsky múčnik. Pripomína jablkový koláč s hrozienkami, no je to niečo iné. Príprava v zelenom vajíčku zvyšuje chuť múčniku.
Jahňacie stehno na grile s restovanou zeleninkou
Jednoduchý recept na prípravu jahňacieho stehna s rozmarínom a tymiánom, určený na prípravu v zelenom vajíčku Big Green Egg.