Archív článkov November, 2022
Yorkshirsky mäsový vianočný koláč s brusnicovým kompótom
Chcete počas sviatkov v Big Green Egg vyčarovať pravú anglickú vianočnú klasiku? Ak áno, pripravte si náš lahodný yorkshirsky vianočný koláč.
Dnes si pripravíme vianočný hermelín na spôsob fondue, ktorý je na sviatočnú prípravu v Big Green Egg nenáročný na čas a chuťovo skutočne delikátny. Pre extra chuť doporučujeme grilovať aj extra zeleninu navyše.
Závin z homára s omáčkou antiboise
Existuje veľa receptov, ako pripraviť homára a zároveň aj rovnako veľa spôsobov, ako ho jesť. Ak si na vianočnú večeru naservírujete homára podľa nášho receptu na spôsob závinu s omáčkou antibois, určite sa vám s Big...
Vianoce sú nepochybne aj o zdieľaní chutného jedla
Náš dnešný tip: luxusné vianočné menu. Yorkshirsky vianočný koláč s brusnicovým kompótom, závin z homára s omáčkou antiboise a na záver hermelínové "fondue". Všetko skvelé k príprave v zelenom vajíčku Big Green Egg....
Big Green Egg vonkajšia kuchyňa roka 2022 – rozhovor s víťazmi
Máme za sebou prvý ročník súťaže Big Green Egg vonkajšia kuchyňa roka a z víťazstva sa teší mladá rodinka z malej dediny neďaleko Liptovského Mikuláša. Využili sme možnosť bližšie spoznať nielen víťaznú kuchyňu ale aj...