Archív článkov October, 2022
Delikátna chuť pomalého varenia
Pomalé varenie je jednoducho „in”! A to je správne, pretože veľké kusy mäsa, ktoré sa pomaly varia v zelenom vajíčku Big Green Egg sú neskutočne chutné a šťavnaté. Môže to znieť síce trochu komplikovane, no nič nemôže...
Súťaž Big Green Egg vonkajšia kuchyňa roka 2022 pozná víťaza
Od spustenia premiérového 1. ročníka súťaže o najkrajšiu vonkajšiu kuchyňu ubehol už celý mesiac, no a prišiel čas vyhlásiť majiteľa najkrajšej vonkajšej kuchyne na Slovensku.
Po ochutnaní tohto receptu budete vo svojom Big Green Egg pripravovať iba tutti frutti. Zelené vajíčko dodá zmesi chuťový vnem navyše.
Čo si v kuchyni počať s kilom cibule? Červená nakladaná cibuľa vyzerá nádherne na huspenine, tlačenke aj na guláši. S karamelizovanou si ozvláštnite hocijakú kašu, nátierku alebo prívarok. Obe sa dokonale hodia do...
Anglický pastiersky koláč- Shepherd´s Pie
Shepherd’s pie, cottage pie, alebo vo francúzskej verzii hachis Parmentier je pikantné jedlo z vareného mletého mäsa preplneného zemiakovou kašou a zapečené. Náš tradičný recept pozostáva z vrstvy mletého jahňacieho...