Údenie
Big Green Egg je ideálne na údenie najrôznejších ingrediencií a pokrmov, ktoré týmto procesom privedie k vytúženej dokonalosti. Na všetkých hostí razom urobíte nezabudnuteľný dojem. Vyskúšate?
Vianočná šunka s medovo-horčicovou omáčkou
Táto fínska vianočná šunka s medovo-horčicovou omáčkou zo zeleného vajíčka Big Green Egg, bude chutným pokrmom na sviatočnom stole.
Pstruh lososový údený na sene z byliniek
Údením pstruha lososového na sene plnom byliniek vo vašom Big Green Egg získa ryba mimoriadnu chuť. Ostáva už len otázka, kedy ho budete čo najskôr servírovať?
Údený trhaný losos bez kože so sladkokyslou zeleninou
Údený losos bez kože, údený na doske na údenie pre jeho dokonalú chuťovú podobu. Tento recept ponúka jednoduchú techniku varenia v zelenom vajíčku Big Green Egg a to so skvelými výsledkami!
Pstruh lososový je známy tiež ako pstruh dúhový. Túto rybu môžete vo vašom vajíčku smažiť, údiť alebo pripravovať v pare. Takto hotovú rybu môžete rovno servírovať alebo z nej pripraviť nátierku.
https://biggreenegg.sk/bge-prislusenstvo/ergonomicky-set-nozov-207.htmlRecept popisuje spôsob prípravy údeného lososa so soľou a cukrom. Je to ľahké a výsledok bude lahodný!
Údený jelení chrbát s lesným ovocím, červenou zeleninou a jeruzalemskými artičokmi
Počas podujatia Flavour Fair Slovensko šéfkuchár reštaurácie ANGELS BB, Andrej Róth pripravil Údený jelení chrbát s lesným ovocím, červenou zeleninou a jeruzalemskými artičokmi.