Nátierka z údeného pstruha

Autor4 roky pred 352
Obľúbené0

Ingrediencie:

  • 1 pstruh lososový (očistený)
  • 7 vetvičiek trebuľky
  • 100 g kyslej smotany crème fraîche

K SERVÍROVANIU

  • toast

Zapáľte drevné uhlie v Big Green Egg a zohrejte na teplotu 120 ° C. Hrsť štiepky namočte do vody. Umyte vnútro ryby pod tečúcou vodou a vysušte utierkou. Vnútro ryby posypte soľou a korením.

Namočené štiepku nasypte do žeravého uhlia. Umiestnite konvEGGtor a rošt . Na rošt položte rybu. Zatvorte veko EGG a zohrejte na teplotu 120 ° C. Nechajte pstruha 15 - 20 minút údiť.

Vytiahnite pstruha z EGG a nechajte pomaly vychladnúť. Otrhajte lístky trebuľky a nakrájajte. Z ryby odstráňte kožu a jemne oddeľte mäso od kostí. Zmiešajte crème fraiche, mäso z ryby, pridajte nakrájanú trebuľku a dochuťte soľou a korením. Nátierku podávajte s toastom.

TIP: Skvelou alternatívou ako podávať údeného pstruha je nechať ho v celku. Počítajte 1 pstruha na porciu. Dovnútra ryby môžete vložiť napríklad plátky citrónu a posypať tymianom alebo rozmarínom.

Dobrú chuť!

Podobné produkty
Podobné články
Zanechajte nám Váš názor
Zanechajte odpoveď

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa