Archív článkov 2024

Filet z lososa so zeleninou a citrónovým maslom

79 1 mes. pred
Obľúbené
Jednoducho pripravte kompletné jedlo pre štyroch vo svojom Big Green Egg. Filet z lososa so zelenou špargľou, sladké zemiaky, paradajky i citrónové maslo. To všetko pripravené súčasne v multifunkčnom stojane.

Jamajské Jerk kurča

47 1 mes. pred
Obľúbené
Chcete vo svojom Big Green Egg upiecť tradičné jamajské Jerk kurča? Speváčka Shirma Rouse vás zavedie do svojej exteriérovej kuchyne a zozdieľa s vami lahodný karibský recept.

Domáci Smash burger

61 1 mes. pred
Obľúbené
Chcete si pripraviť chuťovo skvelý burger? Pripravte si ho vo verzii Smash. Je to obľúbený hamburger, ktorého mäsová placka je tenšia a má väčší povrch, nakoľko ju silne roztlačíme o grill.

Portugalské plnené koláčky - Pastéis de nata

42 1 mes. pred
Obľúbené
Máte chuť na slávne pastéis de nata? Nemusíte si ich kupovať, ale si môžete túto sladkú portugalskú pochúťku upiecť sami pomocou nášho receptu priamo v zelenom vajíčku Big Green Egg.  

Tacos s trhaným Carnitas na mexický spôsob

57 1 mes. pred
Obľúbené
Ste tak ako my blázni do pouličného jedla? Carnitas, teda  mexické trhané bravčové mäso, je  jednoduché na vlastnú domácu prípravu. Zo zeleného vajíčka Big Green Egg bude chutiť výborne a s guacamole a obľúbenou...

Polievka zo sladkých zemiakov a špenátom

41 1 mes. pred
Obľúbené
Náš recept na polievku zo sladkých zemiakov je nielen chutný, ale aj sýty a nasýtite ním vo forme predjedla 6 až 8 hladných stravníkov. Pripravíte ju ľahko ako vegetariánske „jedlo z jednej panvice”.

Cestoviny s paprikovou omáčkou a kráľovskými krevetami

55 1 mes. pred
Obľúbené
Ste na cestách a máte so sebou aj zelené vajíčko v cestovateľskom prevedení  MiniMax? Ak ste toto rozkošné Big Green Egg vzali na výlet, určite si na ňom pripravte cestoviny. Ponúkame vynikajúce jedlo z jednej...

Nachos so syrom a guacamole

57 1 mes. pred
Obľúbené
Nachos sa v Big Green Egg skutočne rýchlo a jednoducho pripravujú. Sú skvelou voľbou na dobrú párty v kombinácii s aperitívmi alebo ako predkrm.

Kuracie satay s omáčkou z píniových orieškov

88 3 mes. pred
Obľúbené
Kuracie satay patrí medzi tradičné pouličné jedlá, na ktoré môžete natrafiť napríklad v Indonézií, či Malajzii. My si ich pripravíme s lahodnou omáčkou z píniových orieškov, priamo na zelenom vajíčku Big Green Egg. 

Pečená kambala pripravená vcelku podávaná s omáčkou antiboise

100 3 mes. pred
Obľúbené
Kambale sa hovorí aj kráľovná rýb. Niektorí hostia ju možno uvidia prvý krát v živote a preto si ju nechajte ako špeciálne menu na nevšedné chvíle. S tradičnou omáčkou antiboise ohromí každého!

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa