Predjedlo, snack
Indické trojhranky Samosa plnené špenátom a feta syrom
Máte chuť na chutné občerstvenie z Big Green Egg? Tento recept na indické trojhranky Samosa z lístkového cesta a vegetariánskou náplňou sa rýchlo a v zelenom vajíčku Big Green Egg jednoducho pripravujú.
Dnes si pripravíme vianočný hermelín na spôsob fondue, ktorý je na sviatočnú prípravu v Big Green Egg nenáročný na čas a chuťovo skutočne delikátny. Pre extra chuť doporučujeme grilovať aj extra zeleninu navyše.
Grilovaný baklažán s lososom, žltochvostým Yellowtail a misom
V tomto japonskom recepte kombinujeme chuť baklažánu s filetom z lososa a rybou Yellowtail, obzvláštnené korenín z japonskej kuchyne: misom.
Kuracie krídelká sú veľmi obľúbeným predjedlom na každej grilovačke. Ak ich máte radi chrumkavé a pikantné, určite vyskúšajte náš recept na kuracie krídelká z Big Green Egg.
Hovädzie guľky v slaninovom župane „moink”
Ugrilujte si populárne moink guličky, ktorých základom je šťavnaté hovädzie mäso a chrumkavá slanina. Tento BBQ recept budú vaši hostia milovať, preto ich určite pripravte veľmi veľa.
Plnené papriky so zeleninovou koreniacou zmesou
Na rozdiel od mnohých iných koreniacich zmesí naša lahodná zeleninová zmes neobsahuje cukor. Pri tomto recepte koreniacu zmes použijeme na ochutenie plnky do pečených paprík. Chutia úžasne!
FOCACCIA - talianska chlebová placka
Focaccia (fokača) je talianska chlebová placka. Pripomína naše chlebové posúchy. Pripravená v zelenom vajíčku Big Green Egg jetáto placka každopádne prudko návyková!
Náš jednoduchý recept na slávky je plný ázijských chutí, kokosového mlieka, chilli, zázvoru, ingrediencií, ktoré spolu vytvárajú fantasticky chutný pokrm! Pri príprave sa inšpirujte fotoreceptom.
Žiadna úspešná záhradná párty sa nezaobíde bez chutného občerstvenia. Na tú dnešnú vám opäť dobre poslúži zelené vajíčko a krevety s pečenými paradajkami.
Polenta je mletá kukuričná múka a známa talianska ingrediencia. Polentové chipsy alebo hranolčeky, alebo polentové koláčiky z Big Green Egg sú vynikajúcim občerstvením a aj prílohou.