Archív článkov November, 2019
Bravčový bôčik na Ázijský spôsob
Pre tento recept na BBQ bravčový bôčik necháme mäso najprv 24 hodín marinovať. Marináda dodá mäsu delikátnu ázijskú príchuť. V tomto prípade je potrebné, aby bol bravčový bôčik s kožou.
Tieto originálne tekvicové tortičky z Big Green Egg sú ideálnym občerstvením. Či už ako skvelý predkrm, alebo chuťovka na vašej párty alebo ako jedinečná zeleninová príloha.
Jednoduchý recept na prípravu skvelého cesta, pizza omáčky z rajčín a samozrejme návod ako pizzu upiecť v Big Green Egg. Poďme na to!
Pstruh lososový je známy tiež ako pstruh dúhový. Túto rybu môžete vo vašom vajíčku smažiť, údiť alebo pripravovať v pare. Takto hotovú rybu môžete rovno servírovať alebo z nej pripraviť nátierku.
https://biggreenegg.sk/bge-prislusenstvo/ergonomicky-set-nozov-207.htmlRecept popisuje spôsob prípravy údeného lososa so soľou a cukrom. Je to ľahké a výsledok bude lahodný!
Pripravte si kráľovské krevety na špíze. No nie je to skvelý nápad? Môžete ich podávať ako predjedlo alebo hlavný chod, na obed alebo ako ľahké občerstvenie.
Grilované kačacie prsia na pomarančoch s červenou kapustou
Kačacie prsia a pomarančová omáčka je delikátna kombinácia. V tomto recepte sa kačica pripravuje s plátkami pomaranča a ich chuť sa vďaka grilovaniu v Big Green Egg premietne do chuti mäsa.