Tekvicové tortičky

Autor5 roky pred 269
Obľúbené0

Ingrediencie:

  • 10 plátkov koláčového cesta (10 x 10 cm, mrazené)
  • ½ maslovej tekvice
  • 3 vetvičky rozmarínu
  • 2 lyžičky mletého zázvoru
  • 2 lyžičky kari
  • morská soľ
  • 4 lyžice ricotty
  • múka, na poprašovanie
  • 2 polievkové lyžice olivového oleja

Zapáľte uhlie v Big Green Egg a zohrejte s konvEGGtorem a roštom na 180 ° C. Cesto na koláče nechajte rozmraziť.

Medzitým ošúpte tekvicu a odstráňte semienka. Nakrájajte na približne 5 mm kocky. Otrhajte lístky rozmarínu a nakrájajte. Do misy dajte nakrájanú tekvicu, rozmarín, mletý zázvor, ricottu a podľa chuti osoľte. Všetko premiešajte.

Kleine pompoentaartjes

Pripravte si 10 okrúhlych hliníkových formičiek (Ø 6-8 cm, 3-4 cm hlboké). Každý plátok koláčového cesta posypte z oboch strán múkou a dajte do formičky. Prečnievajúce cesto odstráňte.

Do takto pripravených formičiek rovnomerne rozdeľte pripravenú zmes.

Kleine pompoentaartjes

Formičky položte na rošt a zatvorte veko EGG. Nechajte koláče približne 30 minút dozlatista smažiť.

Vytiahnite koláčiky z EGG a tekvicovú náplň pokvapkajte olivovým olejom. Podávajte vlažné.

Dobrú chuť!

Podobné produkty
Podobné články
Zanechajte nám Váš názor
Zanechajte odpoveď

Nastavenia

Viac detailov
No products were found.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa