Divina
Divina pripravená na zelenom vajíčku Big Green Egg.
Srnčie filé pečené v bylinkovom sene a hline
Veľkolepé a chutné jedlo na Vianoce: jelení filet pečený pripravený v bylinkovom sene a hline zo zeleného vajíčka Big Green Egg. Budete prekvapení, aké jednoduché môže byť pripraviť efektné jedlo.
Rýchlokurz varenia diviny v Big Green Egg
Ak hľadáte recept na chutne pripravenú divinu, máme pre Vás niekoľko návrhov. Existuje totiž množstvo rôznych druhov diviny a vzrušujúcich receptov, pričom mnohé sa dajú pripraviť v Big Green Egg a tie Vám dnes...
Srnčí guláš s koreňovou zeleninou
Chcete vyskúšať niečo iné, než je tradičný guláš z hovädzieho či bravčového mäsa? Ak je tomu tak, potom zapáľte drevné uhlie v zelenom vajíčku Big Green Egg a pripravte si náš lahodný srnčí guláš s koreňovou zeleninou.
Menu: Jarabica poľná v slanom ceste, guláš z diviaka a jablkovo-gaštanový koláč
Túto jeseň vám bude chutiť. Naše trojchodové menu s predkrmom z jarabice, sýtym diviačim gulášom a lahodným jablkovo-gaštanovým koláčom ako sladkou bodkou na záver. Rozpáľte drevné uhlie, začíname.
Srnčí satay s dusenými jablkami, kučeravým kelom a grilovanými krvavničkami
Náš dnešný recept na jelení satay grilovaný v zelenom vajíčku Big Green Egg obsahuje lahodné a jemné mäso so špecifickou chuť zveriny. Prílohu tvorí zelenina, pripravená v BGE.
Pečená divoká kačica so zelenou kapustou, sladkými zemiakmi a dusenými hruškami
Náš recept na divokú kačicu z Big Green Egg je plný ingrediencií, ktoré sa dokonale hodia k jesennej sezóne a chuti divej kačice. Jedlo dopĺňajú chutné dusené hrušky. Všetko si razom zamilujete!
Jelenie kotlety na hríboch s brusnicovým kompótom
Ak plánujete vo svojom Big Green Egg pripraviť pre svojich priateľov poriadny kus rebierok zo zveriny, potom ich pre ešte efektnejšiu prezentáciu zviažte spolu do tzv. koruny.
Údený jelení chrbát s lesným ovocím, červenou zeleninou a jeruzalemskými artičokmi
Počas podujatia Flavour Fair Slovensko šéfkuchár reštaurácie ANGELS BB, Andrej Róth pripravil Údený jelení chrbát s lesným ovocím, červenou zeleninou a jeruzalemskými artičokmi.