Divina

Divina pripravená na zelenom vajíčku Big Green Egg.

Menu: Jarabica poľná v slanom ceste, guláš z diviaka a jablkovo-gaštanový koláč

43 1 rok pred
Obľúbené
Túto jeseň vám bude chutiť. Naše trojchodové menu s predkrmom z jarabice, sýtym diviačim gulášom a lahodným jablkovo-gaštanovým koláčom ako sladkou bodkou na záver. Rozpáľte drevné uhlie, začíname.

Pečená divoká kačica so zelenou kapustou, sladkými zemiakmi a dusenými hruškami

33 1 rok pred
Obľúbené
Náš recept na divokú kačicu z Big Green Egg je plný ingrediencií, ktoré sa dokonale hodia k jesennej sezóne a chuti divej kačice. Jedlo dopĺňajú chutné dusené hrušky. Všetko si razom zamilujete!

Srnčí satay s dusenými jablkami, kučeravým kelom a grilovanými krvavničkami

23 1 rok pred
Obľúbené
Náš dnešný recept na jelení satay grilovaný v zelenom vajíčku Big Green Egg obsahuje lahodné a jemné mäso so špecifickou chuť zveriny. Prílohu tvorí zelenina, pripravená v BGE.

Jelenie kotlety na hríboch s brusnicovým kompótom

103 1 rok pred
Obľúbené
Ak plánujete vo svojom Big Green Egg pripraviť pre svojich priateľov poriadny kus rebierok zo zveriny, potom ich pre ešte efektnejšiu prezentáciu zviažte spolu do tzv. koruny.

Údený jelení chrbát s lesným ovocím, červenou zeleninou a jeruzalemskými artičokmi

42 3 roky pred
Obľúbené
Počas podujatia Flavour Fair Slovensko šéfkuchár reštaurácie ANGELS BB, Andrej Róth pripravil Údený jelení chrbát s lesným ovocím, červenou zeleninou a jeruzalemskými artičokmi.

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa