Archív článkov April, 2024

Základná pizza od Vincenza z Amsterdamu

136 4 mes. pred
Obľúbené
Zvyknete si vo svojom zelenom vajíčku Big Green Egg piecť svoju vlastnú pizzu? Vincenzo Onnembo z pizzérie nNea Pizza v Amsterdame s vami podelí o jednoduchý recept na jeho obľúbenú pizzu tak, aby ste si sami zvládli...

Dokonalá pizza zo zeleného vajíčka Big Green Egg

319 4 mes. pred
Obľúbené
Chcete vo svojom zelenom vajíčku Big Green Egg upiecť výbornú pizzu? Prečítajte si overené tipy a triky od kuchára a profesionála Vincenza Onnemba z pizzérie nNea Pizza.

Perfektná pizza ako od profesionála

115 4 mes. pred
Obľúbené
Vždy ste si priali naučiť sa piecť pizzu vo svojom zelenom vajíčku tak, aby chutila ako od profesionála?  Vincenzo Onnembo z neapolskej pizzérie nNea  nám vysvetlí, ako si upiecť dokonalú pizzu.  

Pulled Pork / trhané bravčové trhané mäso so šalátom coleslaw.

195 4 mes. pred
Obľúbené
Hľadáte skvelý recept na tradičné pulled pork alias trhané bravčové mäso? Recept na prípravu pri nízkej teplote spôsobom „low and slow”, kedy zapálite v kamado drevné uhlie a večer si vychutnáte lahodné bravčové mäso...

Bravčové rebierka s Coca-Colou

207 4 mes. pred
Obľúbené
Bravčové rebierka s Coca-Colou z Big Green Egg? Počas prípravy rebierok v zelenom vajíčku pridáme aj kvapku coly, čím budú rebierka skutočne jemné. Vyskúšajte náš recept na bravčové  rebrá s coca colou a zamilujete si...

Blackened rybie filé a lá Louisiana

67 4 mes. pred
Obľúbené
Milujete ryby pripravené v Big Green Egg? Vyskúšajte recept na blackened  čierne resp. sčernené ryby. Je to ľahké, kreatívne a mimoriadne chutné!

Deluxe rolky z mainského homára

77 4 mes. pred
Obľúbené
Už ste niekedy chceli urobiť homárske rolky? Zapáľte drevené uhlie vo svojom Big Green Egg pre tento lahodný luxusný homársky sendvič v štýle kamado.

Lyžicový chlieb alias spoonbread v juhoamerickom štýle

68 4 mes. pred
Obľúbené
Spoonbread  na báze kukuričnej múky je rozšírený v niektorých častiach južných Spojených štátov. Základný recept na chlieb  obsahuje kukuričnú múku, mlieko, maslo a vajcia a tradične  sa konzumuje lyžicou.

Grilované krevety s paradajkovou salsou

71 4 mes. pred
Obľúbené
Krevetové špízy z Big Green Egg? Vynikajúci nápad! Naše veľké krevety však môžete grilovať aj priamo na rošte. Ako na to? V tomto recepte vám to radi vysvetlíme.  

Dusené srdcovky s omáčkou Pernod

69 4 mes. pred
Obľúbené
Dokážete o svojom zelenom vajíčku Big Green Egg pripraviť srdcovky? Náš recept na tento druh lastúrnikov je jednoduchý, neuveriteľne chutný a veľmi rýchly na prípravu. Zapáľte drevné uhlie vo svojom kamado a pripravte...

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa