Údený losos

Autor3 roky pred 136
Obľúbené0

Ingrediencie :

  • 1 filé z lososa alebo plátky lososa s kožou
  • hrubá morská soľ
  • cukor

    Dajte lososa kožou dole do misky alebo na tanier. Rovnomerne posypte soľou a potom cukrom. Zabaľte lososa do potravinárskej fólie a nechajte v chladničke po dobu štyroch hodín.

    Zapáľte drevné uhlie pomocou looftlightera a nechajte kupolu otvorenú asi 12 minút. Medzitým namočte do vody hrsť Apple štiepky .

    Vyberte lososa z chladničky a opláchnite morskú soľ a cukor pod studenou tečúcou vodou. Osušte lososa suchou papierovou utierkou a ak chcete filé, nakrájajte ho na rovnaké kúsky požadovanej veľkosti.

    Na žeravé uhlie posypte namočenú drevnú štiepku. Umiestnite konvEEGGtora položte naň štandardnýrošt. Položte filety lososa na rošt a zatvorte kupolu . Zavrite spodný regulátor vzduchu asi na pol centimetra a otvorte komín na asi 1 mm, aby zelené vajíčko dosiahol teplotu okolo 90 ° C. Nechajte lososa údiť približne 20 minút.

    Vyberte filé z vajíčka , odstráňte kožu a podávajte s oblohou podľa vášho výberu.

    Dobrú chuť !!!

    Podobné produkty
    Podobné články
    Zanechajte nám Váš názor
    Zanechajte odpoveď

    Nastavenia

    Viac detailov
    Neboli nájdené žiadne produkty.

    Navigácia

    Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

    Prihlásiť sa

    Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

    Prihlásiť sa