Máte v reštaurácii zelené vajíčko?

Autor1 rok pred 652
Obľúbené0

Big Green Egg sa tak aj vďaka vám stal synonymom kvalitnej gastronómie nielen na Slovensku, čo si vážime a zároveň veríme, že spoločnými silami môžeme túto úroveň neustále posúvať vyššie. Aj preto sme sa rozhodli spustiť projekt Big Green Egg gastro mapa Slovenska, na ktorej všetci priaznivci kvalitnej kuchyne a Big Green Egg, nájdu kde sa nachádza najbližšia reštaurácia pripravujúca jedlá na zelenom vajíčku.

Čo budeme potrebovať od vás?

-        Váš súhlas so zverejnením údajov na mape

-        Kontaktné údaje (adresa, tel., mail, web stránka, soc. siete a GP súradnice prevádzky)

-        Fotografie priestorov a jedál pripravených na vajíčku

-        Otváracie hodiny

Za poskytnutie súhlasu so zverejnením na mape vám bezplatne ponúkame:

-        Miesto na vašu propagáciu

-        Účinná forma zviditeľnenia sa, stránku biggreenegg.sk navštevujú nielen naši zákazníci ale aj početní  fanúšikovia BGE.

-        Zdieľanie obsahu na našich soc. sieťach (FB, Instagram, youtube)

-        Možnosť využitia nášho newslettera na predstavenie vášho podniku

Staňte sa ambasádorom Big Green Egg vo vašom regióne!

Jedným z najlepších spôsobov ako presvedčiť zákazníka ku kúpe grilu je nechať ho ochutnať jedlo, ktoré bolo na ňom pripravené. Z tohto pohľadu majú reštaurácie skvelú príležitosť ako túto výhodu využiť. Pre prípadných záujemcov z radov prevádzkovateľov reštaurácii tak ponúkame možnosť obchodnej spolupráce pri predaji produktov Big Green Egg vo vašom regióne.

Vieme, že prioritou každej reštaurácie je spokojný zákazník, ktorý sa prišiel v prvom rade najesť, preto nie je našim cieľom premeniť vaše priestory na predajňu, no ponúkame vám možnosť, vytvorenia priestoru, kde sa zákazník môže zoznámiť s produktami BGE a to možnosťou poskytnutia POS materiálov, alebo vystavením niektorého z produktov BGE. Všetky benefity, ktoré takáto forma spolupráce prináša budú zakomponované v našej ambasádorskej zmluve. 

Poznámka: táto ponuka platí pre reštaurácie v mestách Banská Bystrica, Zvolen, Lučenec, Rimavská Sobota, Levice, Ružomberok, Martin, Liptovský Mikuláš, Poprad, Bardejov, Kežmarok, Rožňava, Prešov, Svidník, Michalovce, Humenné, Trebišov. 

Neváhajte nás kontaktovať na:

info@biggreenegg.sk, miroslav.tamasi@biggreenegg.sk

Tel.: +421 948 140 140

Zanechajte nám Váš názor
Zanechajte odpoveď

Nastavenia

Viac detailov
No products were found.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa