Ďakujeme za dôveru, získali sme certifikát overené zákazníkmi!

Autor4 roky pred 390
Obľúbené0

Máme pre vás ďalšiu skvelú správu. Získali sme certifikát „overené zákazníkmi".

Vďaka tomu, že sa neustále snažíme zlepšovať naše služby ako aj celý proces predaja zelených vajíčok Big Green Egg a ich príslušenstva nie len v rámci kamenných predajní prostredníctvom autorizovaných predajcov, ale aj v on-line priestore sme získali od vás, našich reálnych zákazníkov vysoké ohodnotenie, čo si veľmi vážime a zároveň ďakujeme za prejavenú dôveru.

Aj týmto ocenením sa nám podarilo zaradiť medzi kvalitné slovenské e-shopy, kde nakúpite rýchlo, s prehľadom a hlavne bezpečne, využívajúc platobnú bránu tradičných domácich bankových domov VÚB, a.s. a UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s., ale aj kuriérskych služieb spoločnosti DPD, či našej vlastnej firemnej dopravy.

Po každom nákupe má každý zákazník možnosť prostredníctvom portálu Heureka ohodnotiť celý nákup pomocou vyplnenia krátkeho dotazníka, ktorý mu príde na ním zadaný e-mail. Zákazník hodnotí napríklad komunikáciu, kvalitu tovaru alebo dopravu. A práve preto, že sa snažíme robiť maximum pre vašu spokojnosť, môžeme sa pochváliť vysokým hodnotením našich reálnych zákazníkov, ktorí odporúčajú náš obchod (podľa dotazníka spokojnosti spoločnosti Heuréka za posledných 90 dní)

Jednoducho so zelených vajíčkom Big Green Egg, život chutí skvele...

ĎAKUJEME VÁM :-)

Získaním vysokého hodnotenia od našich reálnych zákazníkov je ďalším dôvodom a záväzkom, aby sme na sebe a zdokonaľovaní služieb ešte viac pracovali. Viac sa snažili zlepšovať naše služby, utužovali si vašu dôveru a ďalej budovali komunitu spokojných majiteľov zelených vajíčok Big Green Egg Slovensko, ktorí sa budú k nám vždy radi vrácať.
Ďakujeme, tím Big Green Egg Slovensko.

Podobné produkty
Podobné články
Zanechajte nám Váš názor
Zanechajte odpoveď

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa