#BIGGREENEGGHUNT SLOVENSKO 2024

Autor6 mes. pred od autora 3898
Obľúbené2

#BIGGREENEGGHUNT SLOVENSKO 2024

Čo robíte počas Veľkej noci?

No predsa hľadáme veľkonočné vajíčka!

Zapojte sa do súťaže o skvelú cenu Big Green Egg Minimax, hľadaním ukrytých zelených vajíčok s #BigGreenEggHunt

Po minuloročnej úspešnej premiére sme sa opäť rozhodli spríjemniť vám veľkonočné sviatky súťažou o exkluzívnu cenu! Zapojte sa preto do našej súťaže a hľadaním virtuálnych veľkonočných vajíčok na našich internetových stránkach a sociálnych sieťach môžete vyhrať skvelé zelené vajíčko BIG GREEN EGG MINIMAX. Aby ste mali šancu vyhrať Big Green Egg MiniMax, musíte nájsť všetkých 7 vajíčok, ktoré sme ukryli na našom webe biggreenegg.sk. Vajíčka budú očíslované číslami od 1 do 7.

Budeme postupne uverejňovať nápovedy, ktoré vám pomôžu odhaliť polohu vajíčka v príbehoch na našich sociálnych sieťach. Štartujeme už 26. marca kedy sa v príbehoch na našom instagramovom účte @biggreenegg.sk a facebookovom účte @BigGreenEggSlovensko objaví prvá nápoveda. Počas nasledujúcich siedmych dní budeme postupne zverejňovať ďalšie nápovedy, pričom posledná bude zverejnená na Veľkonočný pondelok (1.4.). Hlavnou podmienkou ako uspieť v súťaži je začať nás sledovať na našom Instagrame a Facebooku.

Našli ste všetkých 7 vajíčok?

Pošlite e-mail a snímky obrazovky (screenshots) všetkých umiestnení „ukrytých zelených vajíčok“ na mailovú adresu: info@biggreenegg.sk Do predmetu správy uveďte súťaž #BigGreenEggHunt a nezabudnite na seba uviesť kontaktné údaje.

Víťaz Big Green Egg Minimax bude vyžrebovaný zo všetkých prihlášok, ktoré budú obsahovať snímky obrazovky všetkých siedmych zelených vajíčok.

Výhercu vyhlásime 4. 4. 2024 (štvrtok)

#BigGreenEggHunt

Sledujte nás na INSTAGRAME a FACEBOOKU.

Všetky modely grilov a príslušenstva nájdete u našich AUTORIZOVANÝCH PREDAJCOV

A o čo sa vlastne súťaží:

MINIMAX - je špičkový "Steak Majster" a druhý najmenší keramický gril/pec na drevné uhlie z rodiny prémiových zelených vajíčok Big Green Egg. Kompakt využívajúci výhody MINI a SMALL. Technické údaje MNX: priemer roštu 33 cm, varná plocha 856 cm2, váha 28,5 kg. Hoci veľkosť Big Green Egg MiniMax vás neohromí, jeho výkon vás rozhodne osloví. MiniMax sa pripojil do rodiny Big Green Egg ako posledný a je tým najkompaktnejším modelom, ktorý máme. Aj keď je len o 7 centimetrov vyšší než Big Green Egg Mini, má rovnako veľkú varnú plochu ako Big Green Egg Small. To vám zaručí dostatok priestoru na varenie pre 3 až 5 osôb. Okrem toho môžete pokrmy pokojne pripravovať priamo na stole. Vďaka svojej malej výške (50 cm) je MiniMax ideálnym stolným modelom EGG.

Keramický varič je dokonalou voľbou na prípravu tých najveľkolepejších pokrmov. Ak sa chystáte na výlet, nemusíte byť profesionálnym vzpieračom, aby ste zvládli so sebou zobrať MiniMax, keďže váži iba 35 kilogramov. Vďaka štandardne dodávanému nosiču (EGG Carrier) to okrem toho vôbec nebude problém. Big Green Egg MiniMax dokonca často nájdete aj v reštauráciách.

Súhlas so spracúvaním osobných údajov na marketingové účely

Zapojením sa do súťaže a  následným odoslaním emailu s kontaktnými údajmi udeľujete výslovný súhlas spoločnosti Big Green Egg Slovensko, s.r.o. so sídlom Zámostie 180, 017 01 Považská Bystrica, IČO: 47568623 so spracovaním vašich osobných údajov v poskytnutom rozsahu pre účely marketingového spracúvania osobných údajov, vrátane štatistického vyhodnocovania údajov pre potreby marketingu a komerčnej komunikácie, zasielania korešpondencie formou správy elektronickej pošty, formou služieb krátkych správ alebo iným obdobným spôsobom. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať. Ako dotknutá osoba máte právo požadovať prístup k osobným údajom, ktoré sa vás týkajú, právo na opravu osobných údajov, právo na vymazanie a/alebo obmedzenie spracúvania osobných údajov, právo na prenositeľnosť osobných údajov, právo podať sťažnosť na spracúvanie osobných údajov orgánu dozoru – Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

 

Podobné produkty
Podobné články
Zanechajte nám Váš názor
Zanechajte odpoveď

Nastavenia

Viac detailov
No products were found.

Navigácia

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa